Michaela Kuklová se těšila, že bude moderovat show Farmář hledá ženu. Hned po prvním natáčení ji však vystřídala Alice Bendová. Takovou podpásovku herečka nečekala. „Nicméně z toho nejsem zklamaná. Jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré. Budu mít alespoň více času na syna, který je pro mě prioritou,“ cituje její slova Expres.cz.

Míša přiznala, že tuší, proč k tomu došlo, ale jistá si rozhodně není. „Něco jsem slyšela, ale stoprocentně to nevím.“ Za jejím nahrazením údajně stojí přímé nařízení. „Míša zkrátka nebyla pro vedení vyhovující. Chtěli někoho více kontroverzního, a tak oslovili Alici,“ řekl pro Expres.cz informovaný zdroj.

Herečka si příště bude muset podobnou nabídku pořádně promyslet, protože se touhle šancí připravila o další pracovní příležitosti. „Nabídka se mi líbila, protože bych se pohybovala v prostředí, které miluji a cítím se v něm jako ryba ve vodě, a proto jsem ji jako jednu z mála přijala. Příště to ale lépe zvážím, protože jsem mezitím musela kvůli časové omezenosti odmítnout dvě představení,“ dodala.

Podívejte se, co herečku ještě trápí.

Video
Video se připravuje ...

Míša prozradila, co ji ještě trápí. Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií