Exkluzivně popsali, jak to všechno před pár týdny začalo i jaké mají plány do budoucna. „Tomáš to měl vyřešený hned. Už když jsme se poprvé sešli, řekl mi, že jsem přesně taková, jakou si mě představoval, a že budeme spolu,“ směje se moderátorka.

Bývalý bouřlivák Sparty i národního týmu její slova potvrzuje a na svou novou partnerku skládá doslova ódy. „Já člověka, jako je Káča, nikdy nepotkal. A přitom jsem někoho přesně takovýho vedle sebe potřeboval,“ rozplývá se.

Dvojice ale přiznává, že chybělo málo a jejich vztah skončil hned v zárodku. „Katka se mě trochu bála. Mám nějakou pověst a kolem ní se hned vyrojila spousta »skvělých« kamarádů, kteří ji neváhali varovat. Takže se lekla. Nedivím se...“ dodává Řepka.

Nakonec se ale moderátorka odradit nenechala a dnes je za to ráda. „Beru to hodně vážně, protože myslím, že to za to stojí,“ tvrdí přesvědčeně Katka, která snad už teď, když je šťastně zadaná, nebude muset řešit takové bizarní problémy jako dřív. Před časem sama prozradila, proč dlouho nemohla sehnat chlapa. >>

Video
Video se připravuje ...

Kristelová nemá chlapa, ale zato má mail zahlcený penisy slavných mužů! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Jejich ratolesti

Zatímco Kristelová má jen jednu dceru jménem Claudia (6), jejímž otcem je hokejista Martin Tůma (31), Řepka ratolestí zplodil trochu víc. S exmanželkou Renátou (43) má dvě děti – Veroniku Řepkovou (21) a Tomasse Řepku (16), do třetice všeho dobrého mu modelka Vlaďka Erbová (35) porodila syna Marcuse Řepku (4).

Exkluzivní dvojrozhovor Kateřiny a Tomáše čtěte už zítra v tv MAGAZÍNU!

A NAVÍC:

Na návštěvě u Petry, dcery Petra Hapky (†70)

Blesk TV Magazín
Autor: archiv Blesku

 

 

 

Fotogalerie
59 fotografií