Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka pohřešované Míši: Pomáhá kolegovi, kterého zbili baseballovou pálkou!

Autor: ljš - 
9. března 2017
05:00

Už téměř dva měsíce neví, co se stalo s její dcerou! I přes bolest a smutek, který prožívá, však matka pohřešované Míši Muzikářové (13) myslí na druhé. Podporuje kamaráda, který skončil v nemocnici poté, co byl napaden baseballovou pálkou.

Po skandálu s nacistickými symboly si Míšina máma Eva M. založila na Facebooku nový profil. Zatímco dříve vystupovala pod jménem Hitlerovy milenky Evy Braunové, nyní svou identitu skryla za jméno pohádkové postavičky.

Právě na této stránce se v neděli objevilo poděkování jejího kolegy Patrika z ústecké tiskárny, kde pracuje. „Díky kluci, že jste se zastavili a krásně zhulili, a i tobě Eví,“ napsal.

Z Patrikova profilu je zřejmé, že podporu potřebuje. „Víkend bomba. Zmlácen baseballkou. První zlomenina. První sádra. První operace a poprvé na neschopence,“ vysvětlil na svém Facebooku, kam také přidal fotku z nemocnice.

Přestože Míšina máma prožívá obrovské trápení kvůli zatím nevyřešenému zmizení své dcery, nenechala kamarádovo poděkování bez odezvy a nabídla mu další pomoc. „Jsem tu pro tebe,“ vzkázala mu v komentářích. I jí totiž v těžkých chvílích pomáhají její přátelé.

V sobotu to budou již dva měsíce ode dne, kdy Míša nepřišla do školy. Policisté z jejího zmizení podezřívali Evina přítele Otakara S., který již v minulosti podle obžaloby obtěžoval Míšinu kamarádku. Ten však pár týdnů po jejím zmizení spáchal sebevraždu. Policie od té doby propátrává areál bývalé vojenské základny, kde se muž pokusil vzít si život poprvé pár dní po Míšině zmizení.

Podívejte se, jak v rozlehlém labyrintu bunkrů a chodeb policisté pátrají po pohřešované Míše:

Vše o případu pohřešované Míši Muzikářové najdete ZDE ››

kunhuta. ( 9. března 2017 17:05 )

 Samozřejmně, že žádnou, pak nechápu proč jste tedy reagovala na carmin.

sportak ( 9. března 2017 15:21 )

Vanga zemřela dávno, k ní jezdili boháči, i prezidenti, i z Ruska. Čteš nový článek k Míše? jdu tam.

martina.k ( 9. března 2017 15:17 )

Myslim baba Vanga, nebo tak nejak, asi uz zemrela, slepa, ten Dobrev je fakt dobrej sla jsem tam z hecu a ejhle Ted je nekde Ve Dvore Kralovem

martina.k ( 9. března 2017 15:13 )

ze try lidi na to jeste volaji zajimave asi, ale ale kdysi jsem byla na hadani z ruky a vse se splnilo do puntiku totalne, nejaky bulhar Dobrev je v prizni s tou star out babou z ruska ci Ukrajiny, co predpovedela pad dvojcat, migraci....

apple ( 9. března 2017 15:02 )

Jakou má toto souvislost s Muzikářovou ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání