Koroner totiž prohlásil, že George Michael zemřel přirozenou smrtí. Dodal však, že někdejší člen dua Wham! a člověk bojující se závislostí na drogách měl dilatační kardiomyopatii (zvětšení části srdce), problémy s myokardem a jaterní steatózu. Ty se na jeho zdraví podepsaly.

Žádné další informace nebudou poskytnuty médiím na přání rodiny, která si přeje respektovat soukromí,“ stojí v prohlášení. George Michael zemřel v loni v noci z 24. na 25. prosince. Mrtvého ho v posteli našel jeho přítel Fadi Fawaz.

Snažil jsem se ho probudit, ale byl už pryč. Ležel tam mírumilovně v posteli,“ vypověděl Fawaz. Dlouhou dobu viselo ve vzduchu podezření, že se Michael předávkoval, byl vážně nemocný, nebo že v jeho smrti měl prsty sám přítel. Pravda však vyšla najevo.

Jenže s koronorem Fawaz nesouhlasí. "Jdi do p*dele!" reagoval na jeho tvrzení na sociální síti. A jen pár minut poté se vyjádřil znova. "Pravda je venku!" hlásal.

Těžko ale říct, zda je to jeho skutečný účet. Krátce po jeho smrti, kde se na jeho profilu objevovali komentáře o tom, že George Michael několikát "koketoval" se sebevraždou, oznámil, že jeho účet napadl hacker.

Výsledky pitvy ale mluví jasně a proto koroner rozhodl, že není potřeba zahájit vyšetřování a zpěvákovo tělo bude v nejbližších dnech předáno rodině.

Připomeňte si, jak George Michael zpíval v Praze:

Video
Video se připravuje ...

Zesnulý George Michael (†53): Takhle si užíval pražský koncert! Onemocněl po něm! georgemichaelpress.com

Fotogalerie
21 fotografií