Princ Harry a Meghan Markle o tomto víkendu poprvé vyrazili do společnosti jako normální pár. Princ a jeho přítelkyně se sešli na Jamajce, aby se zúčastnili svatby Harryho přítele – Toma Inskipa. Zatímco Meghan do Karibiku přiletěla soukromým tryskáčem z Toronta, kde natáčí zrovna seriál Kravaťáci (Suits), princ Harry sem dorazil obyčejnou ekonomickou třídou. Pár si pak užil pobyt v luxusním rezortu, kde noc přijde na nejméně 150 tisíc korun.

Meghan byla svému partnerovi stále po boku a neuvěřitelně to mezi nimi jiskřilo. Neuniklo to ani zkušenému oku pastora, který po obřadu prohlásil směrem k Harrymu: „Další na řadě jste vy, pane!“ Zamilovaný pár pak z obřadu odešel ruku v ruce. „Nikdy nezapomenu na jejich rozjasněné úsměvy, a jak spolu vypadali šťastně,“ popsal britskému deníku DailyMail pastor.

Americká herečka randí s britským princem od léta minulého roku, i když každý žije na jiném konci planety. Meghan už byla jednou vdaná, v roce 2011 si shodou okolností rovněž na Jamajce vzala producenta Trevora Engelsona. Manželství jim ale vydrželo jen dva roky.

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
70 fotografií