Paroubková se i s dcerou z rodinného domu ve Velké Chuchli přestěhovala již 13. února. Svému choti zanechala jen dopis, v němž vysvětlovala, že od něj odchází. Dál nekomunikovala, rozvodové papíry poslala přes právníky a dokonce ani neprozradila, kde se s Margaritou ukrývají. Teprve později vyšlo najevo, že jim azyl ve svém pražském bytě poskytl Petřin otec.

Někdejší premiér ale opakovaně prohlašoval, že Paroubková Margaritu v podstatě unesla. Tvrdošíjně se dožadoval toho, aby mohl dceru vidět a strávit s ní nějaký čas. Několik domluvených schůzek sice nevyšlo, nakonec však Petra musela ustoupit a dítě manželovi přivezla na víkend.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Paroubek: Petra není schopná postarat se o dceru! Je to únos, půjdu po ní tvrdě! FTV Prima

K vytouženému shledání tatínka s dcerkou tak došlo v sobotu 4. března. Kolem deváté ráno vyšel Jiří z domu, kde ještě žil s celou rodinou. Otevřel kufr auta a začal v něm cosi přerovnávat. Z vozu pak odnesl zeminu. Asi už plánoval výlet s dcerou a chtěl si tak v autě udělat trochu pořádek.

Zhruba o 40 minut později vyšla stejnými dveřmi Petra. Dívala se do mobilu a statečně se usmívala, přesto bylo z její tváře čitelné, jak je unavená a ztrhaná. Zdálo se, jako by jí drsný rozchod a fakt, že její muž zveřejnil jejich soukromou korespondenci, přidal pár let navíc. Fakt, že se nyní po třech týdnech musela ukázat v domě, kde toho tolik zažila, jí zřejmě nepomohl.

Jak celou situaci zvládá sama Margaritka, není zatím jasné. Podle expremiéra spolu už mluvili po telefonu. „Byl to velmi srdečný krásný rozhovor, asi čtvrthodinový, moc mě to potěšilo. A když jsem jí řekl, že by nejlepší bylo, abychom se k sobě s maminkou vrátili, tak holčička vřele souhlasila,“ nechal se slyšet Paroubek, který měl jistě radost i ze společně strávené soboty.

Využil pěkného počasí a uspořádal menší rodinný výlet. Kolem poledne k jeho domu totiž přijel jeho starší syn Jiří, kterého má s bývalou manželkou Zuzanou. Ten s sebou přivezl i svou přítelkyni a společně ještě zhruba hodinu strávili ve Velké Chuchli. Poté všichni nasedli do masserati Jiří mladšího a odjeli si užít rodinné odpoledne.

Kdy si Margaritku její maminka zase vyzvedla, není jasné. Ovšem nedělní odpoledne trávil zřejmě Paroubek zase sám. Fotografové si ho totiž všimli v garážích obchodního centra. Dcerku už sebou ale neměl.

VŠE  O KRACHU MANŽELSTVÍ PAROUBKOVÝCH ZDE>> 

Fotogalerie
85 fotografií