Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle kadeřnictví je snem každého muže: Zákazníky stříhají nahé krásky!

Autor: els - 
5. března 2017
20:20

Kadeřnictví Old Boy se rozhodlo přilákat nové zákazníky, a proto rozjelo novou marketingovou kampaň. Zveřejnilo fotografie, na kterých zákazníky jejich salónu stříhají téměř nahé kadeřnice.

Kadeřnictví Old Boy v kazašském městě Oskemen zvolilo netradiční kampaň na získání nových zákazníků. Nafotili totiž sérii fotografií, kde zákazníky stříhají vnadné mladé ženy, které toho na sobě moc nemají.

Dvě „kadeřnice“ mají pod zástěrou podprsenku a tanga a na nohách boty na vysokých podpatcích, a třetí dokonce pod zástěrou nemá na sobě vůbec nic.

Že jde pouze o reklamu a ne o realitu může naznačit jedna z fotek, kde jsou ženy zachyceny v lechtivé lesbické póze. Nejde totiž o pravé kadeřnice, ale tanečnice z nedalekého strip clubu Zebra, které pouze ochotně zapózovaly pro fotografy.

Že tato kampaň opravdu funguje, dokazuje jeden z nových zákazníků, který kadeřnictví poznal na fotkách sdílených na sociální síti a rozhodl se přijít a nechat se ostříhat od polonahé kadeřnice.

Kampaň měla rovněž velmi pozitivní ohlasy od uživatelů Facebooku, kde jeden z nich napsal: „Myslím, že mám už moc dlouhé vlasy. Asi bych se měl nechat ostříhat, a to co nejdřív!“

..krakonos500 ( 6. března 2017 07:21 )

Soudruhu zmrrde, ztrácíš nervy a začínáš být svému okolí nebezpečný

mazliva.samicka ( 6. března 2017 06:58 )

Kasy mají dvě, můžeš si vybrat...

..krakonos500 ( 6. března 2017 06:50 )

Soudruh Babiš tvrdí, že EET už mají po celém světě mimo nás, blbe. Nebo že by zase lhal jako opravdový komouš?

Pink ( 6. března 2017 00:49 )

Kam se strkají peníze?

..krakonos500 ( 5. března 2017 23:09 )

Mají kasu s EET?

Zobrazit celou diskusi