Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vražda psa pod okny majitelů: Mrtvé zvíře sadista táhl přes celou zahradu, pak zmizelo

Autor: Jana Gogová, aba - 
5. března 2017
05:01

Neuvěřitelné zvěrstvo. Ve vesničce Halenkovice nedaleko Zlína se neznámý pachatel minulý víkend, v noci ze soboty na neděli, vloupal na zahradu rodiny Čevelových, zabil jejich desetiletého psa a tělo odtáhl pryč. 

Majitelka psa je zoufalá a o celé situaci mluví se slzami v očích. „Někdo zlý nám zabil Akima. Pes vyrůstal s dětmi, byl to jejich miláček, jejich mazel. Všem je nám smutno,“ teskní po rodinném mazlíčkovi jeho majitelka Petra Čevelová.

Desetiletý labrador se stal terčem nepochopitelného útoku. „V obci Halenkovice vnikl v noci ze soboty na neděli na oplocený pozemek rodinného domu. Zde poté usmrtil desetiletého psa rasy Labradorský retrívr žluté barvy. Poté pachatel tělo psa táhl přes celý dvůr až k silnici před dům, kde jej pravděpodobně naložil do vozidla a odjel neznámo kam,“ řekla k případu policejní mluvčí Lucie Javoříková.

Extrémní lidskou brutalitu prošetřuje policie hned jako tři trestné činy. Jedná se o porušování domovní svobody, krádež a týrání zvířete. Pachateli hrozí až tři roky vězení. Policie i nadále hledá svědky případu, kteří by mohli v osudnou noc něco vidět nebo slyšet. Pokud máte jakékoli informace k tomuto případu, předejte je policii na čísle 158 nebo na jakékoli služebně. 

naidka ( 5. března 2017 17:11 )

Bodejť bys to neříkal, když jste jedna osoba - klafunda.

yokky ( 5. března 2017 17:04 )

nezapomen na karmu..........😒😒😒😒😒😒😒😒😒

sensadrak ( 5. března 2017 16:48 )

Špinavej barék, špinavá bouda, umolousaná panička. Kdoví jestli pejska nesežrali.

pavel215_klafunda ( 5. března 2017 14:38 )

A kdo mi nahradí škodu na autě, když mi takové zasrané toulavé štěkají zvířátko vběhne pod auto a způsobí škodu, ochránci zvířat?

andorea ( 5. března 2017 12:13 )

Stačilo by, kdyby si za to někdo už konečně šel sednout natvrdo a hajzlové nedostávali pořád jen podmínky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání