Petra s Margaritou opustila expremiéra před třemi týdny, když práskla dveřmi jejich domu v pražské Velké Chuchli. Od té doby se s manželem přetahují o dítě. Petra podle informací Nedělního Blesku žije v pronajatém bytě v hlavním městě. A u soukromé školy, kam holčička chodí a kde je školné 25 000 korun měsíčně, zatím probíhají manévry.

„Všiml jsem si, že tady pravidelně obcházejí nějací muži a kontrolují stojící auta. Asi jestli v nich někdo nesedí. Myslím, že to tady v okolí školy mají obklíčené,“ prozradil serveru Expres jeden z obyvatel nedalekého domu, který v okolí venčí psa.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Paroubek: Petra není schopná postarat se o dceru! Je to únos, půjdu po ní tvrdě!  FTV Prima

Jestli školu nechala soukromou agenturou sledovat samotná Petra, anebo naopak manžel, který chce vysledovat, kde jeho žena a dcera jsou, není jasné. Ani jedna strana nyní nekomunikuje s médii.

 

Právě Paroubek se vůbec netají, že absencí kontaktu s dítětem velice trpí. Tři týdny dceru neviděl a k první plánované schůzce nedošlo. Jak minulý týden řekl Nedělnímu Blesku, měl s dcerou jen telefonický hovor.

Teď by už mělo všechno probíhat podle předběžného opatření, které nařídil soud: dceru může otec vidět každý lichý víkend. A reportéři Nedělního Blesku věc zjišťují. Zda se tak stalo, čtěte v pondělním vydání deníku Blesk...

Fotogalerie
50 fotografií