Muzikál Rocky je stejně jako film o boxerovi, který se proboxuje až na vrchol a dosáhne na něj hlavně díky tvrdému tréninku. Ve filmu slavného boxera hrál Sylvester Stallone. V muzikálu ho na premiéře ztvárnil zpěvák Jak Kříž. „Až už budeme na afterparty, tak to bude dobrý. Teď jsem ale, samozřejmě, nervózní,“ řekl Blesku zpěvák, který kvůli roli musel podstoupit tvrdé tréninky a fitness režim.

Ani nepříjemná nemoc nezabránila producentovi Janisovi Sidovskému, aby se také přišel podívat. Avšak kvůli ztrátě hlasu toho Blesku moc neřekl. Je ale vidět, že když jde o práci, umí Janis zatnout zuby. 

Přišel také saxofonista a stále ještě manžel Dády Patrasové Felix Slováček. Ten před premiérou popíjel skleničku vína a jeho milenka Lucie Gelemová mu tentokrát nedělala společnost.

Svojí přítomností překvapila také herečka Zdenka Procházková, která v loňském roce zazářila ve filmu Lída Baarová. Kdo by čekal, že se přijde podívat na boxerský muzikál. „Já se těším moc. Budu se dívat trochu profesionálním okem a jsem zvědavá, jak budou zpívat a tančit,“ uvedla Procházková.

Co bylo ovšem překvapením večera? V jednom sále se totiž sešli Kateřina Kristelová se svým novým miláčkem Tomášem Řepkou a její bývalý přítel Kazma. Zatímco Kristelová ukazovala všem přítomným mužům své silikony v obrovském výstřihu a muckala se s Řepkou v hledišti, její bývalý o kus dál seděl vedle svého kamaráda a ani nedutal.

Rozchod Kazmy a Kristelové proběhl v roce 2013 a dvojice kolem toho nadělala pořádný humbuk. Zprvu poklidný rozchod se totiž přeměnil v kydání špíny na toho druhého a vypadalo to, že to jen tak neskončí. Naštěstí se však později oba uklidnili a šli ve svých životech dál. Kristelová k Řepkovi a Kazma neboli Kamil Bartošek údajně k miss Andree Kalousové. Ta s ním však v sále nebyla. 

Z dalších hostů nesměl chybět zpěvák Daniel Landa, moderátorka, herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová, Vendula Pizingerová nebo herečka Chantal Poullain.

Fotogalerie: Premiéra muzikálu Rocky
44 fotografií

Fotogalerie
64 fotografií