Petra, která se právě před zmíněnou dobou sebrala a opustila i s dcerou společnou domácnost, s médii nekomunikuje. A podle posledního Paroubkova stanoviska ani s manželem.

„Protože nemá mobil. Oprava: já její současný mobil neznám, což je asi účel,“ řekl Blesku před časem expremiér. Kvůli dceři do vztahů mezi manželi musel dokonce zasáhnout soud.

Podle předběžného opatření má Paroubek právo malou vidět každý lichý víkend. A ten vyhrožoval, že pokud bude Margaritka »nemocná« a nebude se s ním moci sejít, bude zle.

Podobně to totiž dopadlo už minulý víkend, kdy místo slibované schůzky s dcerou Paroubek bloumal hlavním městem sám jako kůl v plotě. Ač se s ní nesetkal, podle svých slov Paroubek s holčičkou hovořil.

„Byl to velmi srdečný krásný rozhovor, asi čtvrthodinový, moc mě to potěšilo. A když jsem jí řekl, že by nejlepší bylo, abychom se k sobě s maminkou vrátili, tak holčička vřele souhlasila,“ tvrdí. Zda dcerku skutečně viděl, čtěte v Nedělním Blesku.

Psychické vydírání

V soukromé korespondenci páru, kterou Paroubek zveřejnil po odchodu ženy na webu Vaše věc, jej Petra obviňuje z psychického týrání. On zase ji z křehkého fyzického a duševního stavu.

Fotogalerie
51 fotografií