Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

120 Rumunů si objednalo hostinu v restauraci. Před dezertem utekli bez placení

Autor: nka - 
3. března 2017
22:01

Oči pro pláč zbyly majiteli hospůdky v severozápadním Španělsku, kde se sešlo 120 hostů na oslavu křtin. Těsně před koncem hostiny se totiž všichni sebrali a utekli bez placení. Oznámila to britská stanice BBC.

Strávníci, kteří podle svědků pocházeli z Rumunska, majiteli restaurace El Carmen předem zaplatili zálohu ve výši 900 euro (24 tisíc Kč).

Po příchodu na hostinu se nejprve pustili do předkrmu, pak spořádali hlavní chod a k tomu vypili 30 lahví nejrůznějšího alkoholu. Když přišel čas moučníku a číšníci se vzdálili do kuchyně, aby ho mohli naservírovat, všichni hodovníci mžikem vyskočili od stolů a byli ty tam.

„Stalo se to během chvilky. Museli to plánovat, protože zmizeli úprkem,“ popsal nešťastný majitel restaurace Antonio Rodriguez s tím, že zákazníci mu zůstali dlužni asi 2 tisíce euro (54 tisíc Kč).

Muž se obrátil na policii, která ale zatím nikoho z Rumunů nenašla. Rodriguez se proto pomalu smiřuje s tím, že své peníze už neuvidí. Dodal, že za celých 35 let práce v pohostinství nic podobného nezažil.

tgbg ( 4. března 2017 16:32 )

To spíš vypadá na rusáky!!!!

bizon_pepa ( 4. března 2017 15:10 )

Hele čteš po sobě vůbec ty nesmysly? Proč ses tedy vracel hňupe. Aho, oni tě vrátili, protože zjistili, že jsi k ničemu. No tak že aspoň ady se můžeš realizovat a být spokojen.

oliiiii3 ( 4. března 2017 14:49 )

Tak to bude za ne dlouho i u nas. Mají se na co tesit.

pepen ( 4. března 2017 14:15 )

Žil jsem delší dobu venku-když jsem se vrátil,tak jsem se přesvědčil co dokážete.Psát a urážet to by vám šlo-nic víc nedokážete!!!Být schovaný za nějakým tím článkem!!!Tak jak se chováte ,,někteří,, Češi-se chovají ubožáci,kteří nic víc nedokážete!!!To je samý-čmoudi,cikáni,zasraný černí šmucky atd.Pak se člověk diví,co se děje v centru Prahy a na diskotékách!!!Zbytečně přiléváte olej do ohně!!!!Nejsou všichni stejní.Když jste tací frajeři-vylezte a začněte jednat....je mi vás líto!!!!

mash ( 4. března 2017 12:56 )

Cikáni z Rumunska. Co jinýho od nich čekat. Lůza nechutná! Ale Španělé demonstrují za přijímání uprchlíků... tak ať si zvykaj!

Zobrazit celou diskusi