Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nehoda sexuologa Weisse: Rodině obětí poslal omluvný dopis

Autor: čad, ljš - 
3. března 2017
19:43

Při tragické nehodě, kterou podle policie zavinil, zemřeli loni v září u Rynárce na Jihlavsku táta Jaroslav (†55) s dcerou Terezkou (†25). Známý sexuolog Petr Weiss tragédie lituje a pozůstalým prý poslal omluvný dopis.

K samotné tragédii se Weiss zatím vyjadřovat nechce. „Do ukončení vyšetřování o tom nemohu mluvit. Rodině jsem krátce poté poslal omluvný dopis. Počkejte prosím do ukončení vyšetřování,“ řekl deníku Aha.

Policie potvrdila, že se případem dál zabývá. „Případ dosud není ukončen. Zatím nebyl nikdo obviněn. Čekáme na výsledky znaleckých posudků,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková. Expertizy si totiž podle ní vyžádal i Weissův advokát. „Zatím čekáme na jejich výsledky,“ dodala.

K nehodě došlo loni 16. září, když manželé Šimpachovi jeli spolu s dcerou na slavnosti. Kousek od domova je ale smetl vůz sexuologa Petra Weisse. Zřejmě v nepozornosti najel na krajnici, která ho vymrštila do protisměru, kde narazil do jejich fordu. Jaroslav byl mrtvý na místě, jeho dcera Terezka zemřela v nemocnici a maminka Jaroslava utrpěla vážná zranění. Weiss byl zraněn jen lehce.

himot ( 5. října 2017 09:51 )

každému ano, ale tak se má k tomu postavit čelem a né hledat nesmyslné kličky jak z toho ven??????

himot ( 5. října 2017 09:47 )

jezdím po této silnici 40 let, ale že by krajnice byla špatná?????Ať mi někdo napíše kolik se tam za 40 let stalo nehod?????Chce se mi zvracet!!!!!

pomellato ( 4. března 2017 09:12 )

Na te krajnici není nic co by ho odmrštilo do protisměru.Na rovném úseku jel jak prase,nevěnoval se řízení,sjel na krajnici a při snaze vyrovnat vozidlo se dostal do protisměru.Tak bych to viděl ja.

europa ( 4. března 2017 08:20 )

Ty demente, paní Rotreklová přišla o manžela. Přeji ti ze srdce, aby se ti stalo totéž, abys přišel o nejbližšího člověka cizím zaviněním. Pak uvidíme, co budeš říkat.

nicnezpravda ( 4. března 2017 01:41 )

Dali to do titulku..V textu je že dopis poslal brzo po nehodě..Tím asi nemyslí až teď.. Článek není o ničem novém tak použili do titulku starou informací.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání