Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mária utekla z diagnosťáku: Může se vydávat za muže jménem Luboš

Mária utekla z diagnosťáku: Může se vydávat za muže jménem Luboš
Mária utekla z diagnosťáku: Může se vydávat za muže jménem Luboš  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
2. března 2017
09:34

Už více jak týden pátrá policie po čtrnáctileté Márii Hujerové z Liberce. Dívenka utekla z diagnostického ústavu, údajně se může vydávat za muže jménem Luboš Hrma.

Pátrání po zmizelé Márii bylo nahlášeno už 22. února. „Dívka pracovníkům dětského diagnostického ústavu utekla na cestě z nemocnice v Liberci, kde byla na vyšetření. Do současné doby se nevrátila ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Finanční prostředky ani mobilní telefon u sebe nemá,“ uvedl policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

„Ihned po oznámení provedli policisté prověrky v místech možného výskytu dívky, u rodičů, kamarádů a příbuzných. Dále pak byly provedeny prověrky v nemocničních zařízeních, na vlakových a autobusových nádražích apod., kdy veškerá prozatímní pátrání byla neúspěšná,“ doplnil mluvčí. Podle policie by se Mária mohla vydávat za muže jménem Luboš Hrma.

V době útěku na sobě měla světle modré kalhoty, růžové botasky a šusťákovou zeleno-černou bundu. Mária má tmavě hnědé vlasy a hnědé oči. Je vysoká asi 160 centimetrů, vzhledově odpovídá věku mezi 13 a 16 lety.

Pokud máte o dívce jakékoliv informace, můžete je předat policii na lince 158.

Mária utekla z diagnosťáku: Může se vydávat za muže jménem Luboš Mária utekla z diagnosťáku: Může se vydávat za muže jménem Luboš | Policie ČR

majordomus ( 2. března 2017 10:25 )

to byl zase plesk, prý dívenka!!!! až budete psát o miminku tak to bude dívka, děvče. jste normální?????

dandova ( 2. března 2017 10:04 )

Luboš Hrma, šmarjáááá!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání