Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhada ženy utopené v Labi: Byla z bohatých poměrů. Policie ukázala její oblečení

Autor: ljš - 
28. února 2017
14:54

Stále neznají její totožnost! Pardubičtí policisté vyšetřují případ ženy, která utonula v Labi. Vše nasvědčuje tomu, že nešlo například o bezdomovkyni. Zemřelá měla značkové oblečení a pečovala o svůj zevnějšek.

Tělo ženy bylo u pardubického zdymadla nalezeno 23. února. Protože u sebe žena neměla doklady, policisté stále neznají její totožnost. „Pitva prokázala, že tělo bylo ve vodě dva až tři týdny, žena vážila okolo 90 kilogramů, měřila 172 centimetrů. Jeden z markantů je tetované obočí,“ upřesnila v úterý policejní mluvčí Eva Maturová.

Podle policie není vyloučené, že žena během života porodila jedno dítě, je ale možné, že mohlo jít i o potrat. Věk zemřelé se odhaduje na 35 až 48 let.

„To, že nepatří do sociálně slabších vrstev, potvrzuje skutečnost, že se starala i o svůj chrup, dokonce mohla pravidelně navštěvovat dentální hygienu. Měla upravené zuby, za což mohla utratit zhruba 30 000 korun,“ uvedla mluvčí.

Žena měla hnědé kratší vlasy a byla dobře oblečená. „Na sobě měla černé sako zn. Marks a Spencer, černou sukni, černou podprsenku zn. Bellinda, světle hnědé kozačky vel. 40, na ruce měla červené plastové hodinky, na krku korálky a černou kulatou náušnici,“ popsali policisté. 

Zatím není jasné, jak žena zemřela. „Kriminalisté prověřují veškeré možné varianty. Mohla do vody spadnout nešťastnou náhodou, nevylučuje se úmyslný skok do „rozvodněné“ řeky ani to, že ji mohl někdo strčit. Pitva však potvrdila, že na těle nejsou stopy po násilí, jako příčina úmrtí je stanoveno utonutí,“ uvedla mluvčí.

yokky ( 28. února 2017 20:06 )

kdyby nemela 90kg,tak bych to tipoval na somalskou uprchlici ,😅😅😅😅😅😅😅😅😅😊😊😊😊

vrahrychtar ( 28. února 2017 19:33 )

vazila metrak...spatne se asi nemela...nejspis olaska cigna..

krtekzhor ( 28. února 2017 18:28 )

 ze jste tam nedali jeste mensi fotky deme-ntaci

hanka666 ( 28. února 2017 17:17 )

Tak nějak a hodinky z umělé hmoty.

alumno ( 28. února 2017 17:11 )

Na základě čeho přišli an to, že byla z bohatých poměrů? Tetování obočí stojí pár stovek, pokud jde o zuby - když si v Praze u zubaře necháte vrtat zub, který Vám pak odumře, takže Vám musí tahat nerv, čistit kanálky, dají Vám tam bílou plombu a nakonec ho třeba vytrhnou a dají korunku, tak za to dáte v součtu 30.000,- taky. Bellinda je levňoučká podprsenka cca za 200-300 Kč, dá se koupit i v drogerce, a sako Marks and Spencer stojí 2.000, ve výprodejových akcích ale klidně polovinu. Jinými slovy - takhle se oblékám taky (spodní prádlo tedy kvalitnější), za zubaře už jsem tyhle peníze taky musela dát, obočí bych si tedy tetovat nenechala - ale fakt bych nic z toho nenazvala znakem "bohatých poměrů". Byla to prostě úplně normální ženská, spíš bych řekla, že střední nebo nižší střední třída. Bohaté poměry by vypadaly jinak: nová prsa za 80 000,-, nový chrup za 150 000,-, sako Armani za 20 000,-, podprsenka Oxalis Dessous za 7 000,- a tak dále.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání