Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Milionářský synek se zabil v porsche, v druhém voze zemřela matka s dítětem

Autor: aba - 
28. února 2017
22:07

Video se záznamem nehody teď koluje na internetu. Na něm je vidět porsche, které v obrovské rychlosti narazí do stojícího auta. Náraz je tak silný, že způsobí výbuch.

Syn řeckého milionáře Iorgos Vakakis studoval v Americe a na prázdniny se vrátil domů. Tam na půli cesty mezi městy Athény a Delfy nezvládl řízení svého sportovního vozu a ve vysoké rychlosti vyjel z dálnice.

Jeho auto vjelo na odpočívadlo, kde stála zaparkovaná honda. V té seděla třiatřicetiletá žena a její malé dítě. Její manžel tam před chvílí zaparkoval, aby si odskočil na toaletu na odpočívadle. Na záběrech je vidět, jak porsche narazí do hondy a obě auta proletí skrz budovu. Náraz byl tak silný, že auta vybuchla.

Vakakis, jeho spolujezdec i žena s dítětem na místě zemřeli. Manžel mrtvé ženy celou nehodu viděl oknem z toalety a vyběhl ven. Jeho rodině už bohužel nebylo pomoci. Vakakis starší, majitel impéria samoobsluh po celém světě, se k tragédii nevyjádřil. Jeho syn byl ale považován za dědice společnosti, která loni vyprodukovala zisk dvacet miliard korun.

pepen ( 1. března 2017 08:29 )

Bohužel kvůli takovým zmetkům ,přijdou o život nevinní lidé i malé děti!!!!Myslí si,že si mohou dovolit co chtějí!!!!Šmejdi!!!!

koloman ( 1. března 2017 07:19 )

rozežranej parchant, bohužel to vždycky odnesou nevinní lidé

kuniksicht ( 1. března 2017 01:40 )

a tak stale dokola. namistrovanej kreten. co mu tatinek koupil auto (asi to tak bude, sam na nej urcite nemakal).......potrestal manzela a otce v jedne osobe a to dozivotne, ze havarii videl a prezil.........

emanuelpraha ( 1. března 2017 01:29 )

trest? samozrejme ten pozustalej manzel. za to, ze nepredvidal, ze se do toho mista, kde zaparkoval, pririti h0vado. zabranil tak tomu h0vadu v porsche bez ujmy proletet dal. mel by tomu otci - miliardari zaplatit odskodne.

kacenka33 ( 1. března 2017 00:28 )

 kdo by jako měl trest dostat? Ten mrtvej řidič? 😁 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání