Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Rocková kapela Foo Fighters se vrací do Prahy: Svoje hitovky představí v červnu

Autor: pet/čtk - 
28. února 2017
11:26

V pražské O2 areně vystoupí 27. června americká rocková skupina Foo Fighters. Pro své fanoušky má připravený koncert, na kterém zazní všechny zásadní skladby z její dlouholeté kariéry. Informoval o tom Petr Novák z pořádající agentury Live Nation. Foo Fighters dorazí do Česka v rámci svého světového turné. Několikanásobní držitelé cen Grammy se do Prahy vrací po pěti letech.

Foo Fighters se letos představí v Evropě především na hudebních festivalech. „Praha bude patřit mezi několik málo měst, kde Foo Fighters vystoupí v rámci sólového koncertu,“ uvedl Novák.

Předprodej vstupenek na pražský koncert Foo Fighters začne pro členy fanklubu tuto středu. O den později se dočkají členové Live Nation klubu a 3. března dopoledne se předprodej otevře všem zájemcům. Cena lístků se bude pohybovat od 1690 do 2290 korun.

Naposledy vystupovali Foo Fighters v Praze v srpnu 2012. Podle pořadatelů na koncert dorazilo přes 11 000 diváků. Poprvé do Prahy dorazili Foo Fighters v říjnu 1995, kdy zahráli ve Sky Clubu Brumlovka.

Kapelu Foo Fighters založili v Seattlu hudebníci Dave Grohl, Nate Mendel, William Goldsmith a Pat Smear po smrti lídra Nirvany Kurta Cobaina. Od svého vzniku v roce 1994 vydala kapela osm studiových alb.

Learn to Fly od Foo Fighters v podání tisícovky rockerů:

Video Learn to Fly od Foo Fighters v podání tisícovky rockerů - Youtube.com
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi