Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Mnichova Hradiště, kterou tvoří Paulína (33), Luboš (34), synové Dominik (15), Luboš (2) a dcera Jiřinka (1). Na druhé straně se seznámíme s Andreou (39), Jaroslavem (52), syny Lukášem (16), Patrikem (12), Filipem (10) a matkou Jaroslava Martou (77), kteří žijí v Oslavanech.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: „Co já bych za to dala, kdyby vypadla.“ TV Nova

Obě dvě rodiny šly do Výměny manželek zejména kvůli tomu, aby poznaly, jak se žije jinde. To, co ale Výměna manželek odhalí, rozhodně nikdo nečekal.  Andrea totiž naprosto nezvládá chod domácnosti. Nešťastná je z ní i tchyně Marta – Andrea nechce totiž ani pracovat.. „Všechno jim platím. Vždy si sehnala práci, vydržela dva dny, třetí den zavolala, že je nemocná, a tak pořád dokola. Nechce dělat. Nesmím nic říct,“ stěžuje si tchyně.

Ta dokonce na kameru prozradí, že by byla nejraději, kdyby vypadla. „Dala bych za to já nevím co. To není žití, tohleto,“ pláče. Není prý schopná si najít práci a jen se válí doma. Jak to celé dopadne? Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.

Fotogalerie
8 fotografií