Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zdenka (35) vážila 240 kilo: Rozhodla se pro razantní změnu!

Autor: lm - 
1. března 2017
12:14

Až k závratným 240 kilo se dopracovala teprve pětatřicetiletá Zdenka ze slovenského Záhoří. Mladá žena si uvědomila sama, že to přehnala, a rozhodla se s tím něco udělat. Podstoupila operaci a do konce roku chce dosáhnout váhy o polovinu menší.

Zdenčiným nejlepším přítelem se stala lednička, a tak se v pouhých 35 letech dopracovala až k závratným 240 kilogramům. „Člověk se někdy neovládá a dospějete k takovému konci. Ale určitě i méně pohybu, větší přísun stravy, stres a všechno kolem toho,“ prozradila Zdenka v reportáži televize Markíza, která její osud sleduje. Na její váze se prý podepsaly zejména sladké vody, sladké koláče a bonbony.

Když Zdenka viděla neúprosnou ručičku váhy, rozhodla se, že se sebou něco udělá. „Původně jsem vážila 240 kilo a zhubla jsem na 213. A tehdy mi břicho povadlo,“ přiznala se. Sehnat lékaře, který by jí pomohl, bylo ale velmi obtížné. „Více nemocnic jsem oslovila, kde mě většinou odmítli, ale našla jsem pana primáře Homolu, který se rozhodl, že mi pomůže,“ sdělila žena.

Operace břicha, při které chirurgové Zdence odstranili přebytečnou kůži, trvala tři a půl hodiny. „Operace proběhla dobře. Nyní se uvidí, jaký bude pooperační stav. Jak se pacientka z toho dostane. A pak ta radost, kterou pacientka zažije, když se uvidí,“ popsal lékař.

Pro Zdenku tím ale boj s váhou rozhodně nekončí. Před operací si slíbila, že bude hubnout dále. Do prosince by chtěla mít 130 kilo, tedy téměř o polovinu méně, něž měla.

bobou ( 1. března 2017 13:38 )

Dobře udělal pouze tím, že se sebou začala konečně něco dělat. Ale rozhodně to nebylo již při prvém příznaku obezity, to by se musela rozhodnout pro hubnutí již dávno!!! Jestliže se opravdu takto "vykrmila" sama měla by si veškeré náklady spojené s hubnutím platit ze svého. Něco jiného by bylo kdyby dosáhla této morbidní tloušťky díky nějaké nemoci.

prycsnima ( 1. března 2017 13:38 )

 Jakej obdiv? Tyhle nenažraný prasata se bezohledně cpou a žerou jako svi ně a pak se nechají operovat na úkor všech co maji zdravotní potíźe bez vlastního zavinění. Takový všežravý prassta si maji zaplatit celou operaci sami. Tlustoprdi jsou hrdinové jen do doby než jim začnou potíže.Nedat jim nažrat a honit bičem až do úplného zhubnutí.To je ta nejlepší metoda.

alexdada ( 1. března 2017 13:33 )

240 kg a první náznaky obezity ??? Snad už pri 90 kilech...

sores ( 1. března 2017 13:20 )

Přesně, když mají na hory žrádla ať mají i na operaci!!! Je to hnus takto se rozežrat, mají chodit k psychologovi ať jim poradí co dělat od věčného žraní, prasata to jsou! Nebo ať se léčí v ústavu kde jim budou odměřovat zdravé jídlo a budou se muset hýbat!!

havran2 ( 1. března 2017 13:10 )

Takový nenažraní lidé by si měli tuto operaci zaplatit sami ! ! !

Zobrazit celou diskusi