Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rodiče nechali vyhladovět syna diabetika (†15) k smrti! Vážil jen necelých 17 kg

Rodiče nechali svého syna diabetika vyhladovět k smrti. Když zemřel, nevážil Alexandr Radita ani 17 kilo.
Rodiče nechali svého syna diabetika vyhladovět k smrti. Když zemřel, nevážil Alexandr Radita ani 17 kilo.  (Autor: Archiv)
Autor: shp - 
27. února 2017
11:23

Svého vlastního syna nechali vyhladovět k smrti. Moc dobře věděli, že umírá, ale namísto toho, aby mu zavolali záchranku, se rodiče raději modlili. Jejich víra jim prý lékařský zásah zakazuje. Alexandr Radita (15) neměl nejmenší šanci přežít. V době své smrti nevážil ani 17 kilogramů.

Případ ukrutného týrání vlastními rodiči se odehrál v kanadském Calgary už v roce 2013. Nyní konečně soud vynesl rozsudek nad krutými rodiči. Emila (59) a Rodicu (53) Raditovy poslal za mříže na doživotí. Na podmínku se z vězení nebudou moci dostat dříve než za 25 let. Při vynášení rozsudku nehnuli ani brvou. Žádné emoce neprojevili.

„Vaše činy, které vedly k vyhladovění vašeho vlastního syna Alexe, jsou za hranicemi pochopení. Jeho fyzický stav ani smrt nebyly náhlé ani rychlé. Došlo k nim po několika měsících, možná dokonce letech,“ řekla soudkyně Karen Horner. „Věděli jste, že umírá,“ dodala.

Trvalo jim celé dvě hodiny, než po smrti zavolali ambulanci. Namísto pomoci se prostě modlili. „Tvrdili, že jejich syn zemřel, ale poté ho Bůh přivedl zpátky k životu,“ svěřil se později přítel manželů. Ti budou nyní moci nad svou vírou a činy přemýšlet za mřížemi. Život dítěte to ale bohužel nevrátí.

dudinka ( 27. února 2017 16:25 )

Chudáček! *** to jsou... a i to prase nevypadá tak tupě. Měli by jim ve vězení nasadit povinnou hladovku!

Xeen ( 27. února 2017 12:14 )

Měli by aplikovat na každou "svatou knihu" stejnou logiku jako na krabičku cigaret. "Pozor, náboženství škodí duševnímu i fyzickému zdraví vás i vašeho okolí". A fotky obětí náboženské hlouposti.

andorea ( 27. února 2017 11:54 )

Je neštěstí narodit se dvěma idiotům...

skaara ( 27. února 2017 11:53 )

Dle fotek se nejednalo o rodiče, ale o tupá vyžraná prasata bez mozku! Měli je hodit do jámy a nechat je tam vyhladovět nebo na ně použít středověkou mučící metodu "samorozložení"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání