Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vraha (18) policisty prý ve vězení týrají: Postěžoval si v dopise matce

Václav Haas zemřel při zadržení agresivního útočníka.
Václav Haas zemřel při zadržení agresivního útočníka.  (Autor: Facebook)
26. února 2017
20:34

Osmnáctiletý Lukáš H., který loni před Vánoci na Českobudějovicku ubodal policistu, si stěžuje, že ho ve vazbě týrají bachaři! Mladík to měl v dopise popsat matce, která údajně viděla stopy fyzického násilí na vlastní oči při návštěvě. O případu informovala FTV Prima.

Miroslava H. televizi Prima napsala dopis, ve kterém popsala, jak se dozorci k jejímu synovi údajně chovají. Podle ní ho psychicky i fyzicky týrají kvůli tomu, že zabil policistu.

"Popisoval mi i jak ho mlátili: 'klečeli na mne a mlátili mne, strašně to bolelo, mlátili mně do hlavy a nesměl jsem křičet, nebo bych dostal víc, nemohl jsem to vydržet'," stojí v dopise. Žena pak prý při návštěvě syna v českobudějovické vazební věznici viděla stopy po fyzickém násilí na vlastní oči. Mladík měl mít podlitiny od pout a modřiny po těle. Rozhovor s televizí ale nakonec matka odmítla.

Podle slov obhájce mladík není ve věznici fyzicky týraný, ale je psychicky nemocný. Lukáš H. měl podle něj delší dobu užívat drogy a pod vlivem měl být i v době napadení policisty. Závislost na drogách Primě potvrdila i babička, podle které byl "nepříčetný, zamykal se, nespal a měl halucinace - mluvil o lidech, kteří po něm jdou a neměl žádné kamarády". Soud s Lukášem H. by měl začít během několika měsíců.

9rot6 ( 27. února 2017 07:52 )

Vrah si stěžuje,proč tedy vraždil,nulová tolerance,být to v usa,tak už má jedovatou kapačku a za svý,matka si stěžuje,co tedy vychovala za hovado?

kuniksicht ( 27. února 2017 03:21 )

mamu bych do toho netahal. ta nevrazdila. je to prece jen mama a snad nesla tezce, co syn provedl. jinak, co se tyce soudnictvi a trestu.....za vrazdy davaji malo a uz vybec se me nelibi, ze vrazda muze byt promlcena a pokud se neobjasni do 20 roku, tak po uplynuti tohoto obdobi nelze vraha potrestat....to je celkem desive

clarabella ( 27. února 2017 00:25 )

 Ideální kombinace. Paranoidní smažka domnívající se, ze je fyzicky trestaná, aniž by na ni někdo sahnul. No a pokud se mu to nezdá, tak jen houšť a větší kapky. Řezat ho od rána do večera gumovou hadici a studeny sprchy k tomu. Haj.zl zasr.anej.

w.mojko ( 27. února 2017 00:17 )

 správne...denne ho mlátit, hajzla

taktone ( 26. února 2017 22:43 )

Měli by mu dát ty drogy sežrat a každý den dokud nechcípne zkurvysyn

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání