Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Po nehodě u Boru začala felicie hořet: Uvnitř bylo šest lidí

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Slávka Červená)
Autor: ČTK, lm - 
26. února 2017
14:11

Pět lidí se zranilo v noci na dnešek při požáru osobního auta po havárii u Vysočan u Boru na Tachovsku. Řidič Škody Felicie dostal v zatáčce smyk a narazil do betonového kvádru, řekla ČTK policejní mluvčí Martina Korandová. U nehody zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.

„Vozidlo se po nárazu přetočilo na střechu a začalo hořet. Uvnitř bylo šest osob, jednalo se o cizince. Příčina nehody je zatím v šetření, podle prvotních informací to vypadá na nepřizpůsobení rychlosti jízdy,“ řekla Korandová. Cizinci, kteří v autě cestovali, jsou podle ní v ČR legálně.

Dva lidé byli při nehodě zranění lehce, další tři utrpěli lehčí zranění, řekl ČTK mluvčí plzeňské záchranky Martin Brejcha. Oba těžce zraněné transportoval do plzeňské nemocnice vrtulník. „Lehce zranění ošetření odmítli a podepsali na místě revers. Se všemi důsledky, které to může mít,“ dodal Brejcha. Jeden cestující vyvázl z nehody bez zranění.

Matos7 ( 26. února 2017 15:00 )

 Sorry, jsou to privandovalý Rumuni, kteří zde pracují nelegálně a chovají se jako by jim to tady patřilo. Škoda že se nedalo napsat,5.mrtvich...

PETR_50 ( 26. února 2017 14:59 )

Dva lidé byli při nehodě zranění lehce, další tři utrpěli lehčí zranění.. =========================================================================== Jak tato debilní odpověď může projít do tisku???? Čtete to po sobě pisálkové!??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání