Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Veronika se vybourala se dvěma dětmi: Dcera Zorka (†2 měs.) vylétla po nárazu z auta a zemřela

Autor: shp - 
25. února 2017
10:46

Za život se dopustila již deseti dopravních přestupků, z nichž čtyři byly překročení maximální povolené rychlosti. Přesto slovenská matka Veronika (28) znova usedla za volant. Její dvouměsíční dcerku to stálo život.

Žena podle předběžných zjištění nedávala pozor za volantem a ztratila kontrolu nad vozem. K nehodě došlo krátce po deváté hodině ranní ve směru na Očovů. Máma se dvěma dcerkami se rozhodla, že navštíví své rodiče, uvedla TV Joj.

Jenže s vozem se vybourala. Dvouměsíční Zorka vylétla oknem z auta ven. Když ji našli záchranáři na zemi, ležela tvářičkou směrem k zemi. Převezena byla letecky do nemocnice, ale její stav byl příliš vážný. Svým zraněním bohužel podlehla.

Starší dcerka Žanetka (5) utrpěla zranění břicha a beder. Veronika utrpěla poranění hlavy. „Řidička utrpěla úraz hlavy,“ informoval mluvčí záchranářů Boris Chmel. Ona i její starší dcera přežijí. Policie však usilovně vyšetřuje, co se na silnici stalo.

Video  Matka se vybourala se dvěma dcerami. Jednu se už nepodařilo zachránit.  - TV Joj
Video se připravuje ...

babucha ( 1. dubna 2017 13:58 )

líp jste to nemohl napsat

babucha ( 1. dubna 2017 13:56 )

je mi moc líto toho miminka,sama děti mít nemohu a ta osoba ho svojí blbostí zabije.zavřít až zčerná tohle nemá omluvu a tolik přestupků za rychlost!!!to není třeba komentovat

alfasamec ( 25. února 2017 12:52 )

Kráva.

bobou ( 25. února 2017 12:02 )

Na druhou stranu dokud nebudou pokuty v takové výši, aby se jim to opravdu prodražilo nikdo s nimi nehne a oni si budou stále dělat a jezdit jak chtějí. No hlavně aby nabourali jenom sami sebe a ne nevinné lidi, kteří to většinou odnesou nejhůře!!!

bobou ( 25. února 2017 11:54 )

Další z nešvarů nové doby. Od začátku říkám, že jenom blb mohl povolit dětské sedačky na předním sedadle. Řidičům (v tomto případě jsou to většinou ženy) se zbytečně odvádí pozornost od řízení a hlavně nestíhají dávat pozor na to co se děje na silnici. Je to stejné jako telefonování za jízdy, nedá se ani spočítat kolik těchto telefonistů již způsobilo nehodu. Ale vždy když jedu s autem, tak se několikrát ocitnu v nebezpečné situaci a téměř vždy je to díky tomu, že ten druhý řidič/ka telefonuje. Protože pak nestíhají dávat blinkry, na poslední chvíli zjistí, že je před nimi stojící nebo pomalu jedoucí kolona apod.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání