V neděli večer vypukne třetí řada zábavné soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Všech osm účinkujících postupně navštívil Ondřej Sokol a každému z nich předal zabalenou maketu s interpretem, kterého budou ztvárňovat v prvním díle.

Velké drama se odehrálo během návštěvy Milana Peroutky. Předání makety totiž probíhalo v adrenalinovém duchu. Milan surfoval v hale na umělé vlně a Ondřej Sokol se musel přes nezkrotný živel probojovat až k němu. Bohužel předání neprobíhalo podle plánu. Divoká vlna smetla Ondřeje i s maketou a rozřízla mu nohu. Tím bohužel zranění neskončila. Milan Peroutka si během pádu ze surfu poškodil ušní bubínek. Naštěstí je už v pořádku. První díl show Tvoje tvář má známý hlas by tak měl proběhnout bez problémů.

Těšit se můžete na Marthu Issovou, Tatianu Vilhelmovou, Martina Dejdara, Adélu Gondíkovou, Aleše Hámu, Ondřeje Rumla, Markétu Konvičkovou a Milana Peroutku, kteří se každý týden představí v rolích velkých osobností světové i české populární hudby a budou soutěžit o finanční výhry pro dobročinné účely. Tvoje tvář má známý hlas už v neděli od 20:20 na Nově.

Fotogalerie
24 fotografií