Snímek je věnovaný otužování, což Zuzanu Kronerovou od hlavní role zpočátku dost zrazovalo. „Nejdřív jsem to odmítala. Po roli jsem toužila, ale bála jsem se zeptat lékařů, že mi to zakážou a také jsem byla vždy dost zimomřivá,“ svěřila se herečka.

Na režiséra zkoušela spoustu výmluv, nejdříve se jí nechtělo pod vodu, pak zase chtěla využít neopren v barvě lidské kůže. Producenti tak začali na režiséra Bohdana Slámu tlačit, aby zvážil jiné obsazení.

„Objevily se jiné paní herečky, které byly ochotné do té vody vlézt. Třeba Mihulová mi řekla, že udělá pro tu roli všechno. A jakmile přišla na hereckou zkoušku Zuzana Kronerová a viděla tam paní Alenku Mihulovou, tak v ten okamžik vlezla do vody,“ přiznal režisér. Nakonec si otužování, stejně jako její postava Hany, velmi oblíbila.

Hlavní hrdinka Zuzana Kronerová spolu se svým filmovým přítelem Pavlem Novým rozdávala na slavnostní premiéře úsměvy na všechny strany. Komedii si nenechali ujít ani manželé Jiří Bartoška s Andreou, dorazila také téměř celá rodina Tatiany Vilhelmové.

Nechyběla ani Jana Plodková s manželem, Helena Třeštíková s dcerou nebo Simona Babčáková. Ta přišla do kina sama, stejně jako čerstvě oholený fešák Stanislav Majer.

Fotogalerie
31 fotografií