Prvním hostem, který přijal pozvání do Šaliny, byl král hantecu Jan Hlaváček. Bodrý chlápek vzal během natáčení do ruky i kytaru a zahrál na ni a také pobavil cestující sprostými vtipy. Mimo jiné se dozvíte, že tramvaj není jen šalina, ale také „šmirgl“. Na výsledek se můžete podívat na stránkách tv.blesk.cz, kde je premiérový díl Šaliny ke zhlédnutí.

Video
Video se připravuje ...

Král hantecu Jan Hlaváček: Jazyk Brňáku ovlivnili Romové! A rozumíte vtipu o sexu? Zuzana Prokešová, Jan Mitáček, David Vaníček

Nový pořad bude Blesk vysílat týdně, vždy ve čtvrtek ráno. „Vybrali jsme si tvůrce i moderátorku z Brna, dbáme na to, aby hosté byli z Brna nebo na něj měli silné vazby. V dalších dílech vystoupí slavné brněnské tváře nebo osobnosti, o kterých jste ještě možná neslyšeli, ale ve svém oboru jsou nejlepší,“ říká vedoucí projektu David Vaníček.

Kameraman Honza Mitáček v akci. Není to snadné točit za jízdy...
Autor: Blesk TV

Natáčení v Šalině není snadné, a i když se dvorní řidič televizní Šaliny snaží, tak nezabrání tomu, že vůz drncá, řinčí a hlásí zastávky. Ale právě touto originální atmosférou bude show jedinečná. „Věříme, že nový pořad nebude jen zábavou pro diváky. Už při natáčení prvních dílů se totiž ukázalo, že je zpestřením i pro naše cestující, kteří se zájmem sledovali, co se ve voze děje,“ dodala mluvčí brněnského dopravního podniku Barbora Lukšová.

Moderátorka Zuzana s řidičem Šaliny Vítězslavem Beranem
Autor: Blesk TV