Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Sejmutí“ Mládka i námluvy u KSČM. Premiér Sobotka promluví živě pro Blesk

Autor: red - 
21. února 2017
05:00

Předseda vlády Bohuslav Sobotka (45, ČSSD) bude v úterý hostem pořadu Blesku Ptám se, pane premiére. Otázky na tělo mu poslali i čtenáři Blesku a na nejzajímavější z nich premiér odpoví už v úterý v 9:00 na Blesk.cz.

Pro premiéra Sobotku půjde o první živě vysílaný rozhovor poté, co ohlásil, že už ve vládě nechce Jana Mládka (56, ČSSD) na postu ministra průmyslu a obchodu. Proč tak najednou? Moderátorka Klára Brunclíková (28) s ním ale bude mluvit i o možném spojení s komunisty, které chtějí jeho spolustraníci řešit i na sjezdu ČSSD. Obhájí post předsedy strany? A nehodil si rudo-oranžovou koalicí jen sám klacek pod nohy?

Podívejte se na celý záznam posledního dílu pořadu Ptám se, pane premiére:

Video  Ptám se, pane premiére! Celý záznam: O chaotickém Babišovi a podrazech v politice  - Klára Brunclíková, David Vaníček, Jan Jedlička, Petr Soukup
Video se připravuje ...

Řeč ale přijde i na předvolební kampaň a výpady proti Andreji Babišovi (62, ANO). Snaží se premiér před volbami zbavit role slušňáka, nebo mu s vicepremiérem Babišem už zkrátka „ruply nervy“? Stojí za vším jenom noví PR poradci, jak tvrdí Mládek ve shodě s Babišem?

Sociální demokracie chce prosadit i nové zlepšováky pro české rodiny, které propaguje ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová (47, ČSSD). Je ale vůbec reálné, aby stihla uskutečnit všechny své plány? Nejde jen o lákání voličů? 

Sledujte premiérovy odpovědi: Vysíláme živě v úterý 21. 2. přesně v 9:00. Záznam později najdete i na tv.blesk.cz.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa