Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dana (†23) upálili kvůli 600 Kč? Uhořel i jeho nemohoucí otec

Autor: lac, uá - 
21. února 2017
09:56

Velký zvrat nastal ve vyšetřování mohutného sobotního požáru v Jirkově u Chomutova. Policisté totiž prověřují verzi, že na začátku požáru mohlo být vyřizování účtů a také vražda! Prý šlo o dluh ve výši 600 korun.

Policisté prošetřují verzi, že někdo třetí polil Daniela (†23) hořlavinou a zapálil ho u dveří bytu v pátém patře. Od něho začal hořet byt a pro špatně chodícího tátu Miroslava (†59) se stal ohnivou rakví.

Matka v tu dobu nebyla doma. Speciálně vycvičený pes zápalnou látku na místě tragédie našel. Informace Blesk získal od důvěryhodného zdroje s tím, že je vyšetřování musí potvrdit.

„Případ si převzali krajští kriminalisté, ale více informací ke zveřejnění není,“ řekla včera policejní mluvčí Alena Bartošová. Hořet začalo v sobotu kolem půl sedmé večer.

Nejdříve byla slyšet mohutná detonace a pak vyšlehly plameny. Dým zavalil chodbu. Přes 30 lidí bylo evakuováno, další nájemníci sami opustili své byty jen s nejnutnějšími věcmi.

Někteří se včera už do bytů vraceli. Vchod do domu stále hlídají policisté. „Budou ho střežit, než se vrátí poslední nájemník, který byt opustil kvůli požáru,“ dodala Bartošová.

vitalika ( 21. února 2017 19:04 )

blesk píše chujoviny přečtěte si e Chomutovsko

balcarova3 ( 21. února 2017 13:57 )

ta jsi ubožáček....ono se ti to vrátí....

moiaza ( 21. února 2017 13:28 )

 V havlokapitalismu vždy vítězí pravda a láska, nad lži a nenávisti. Možná je upálil nějaký chudák z lásky.

richman ( 21. února 2017 12:44 )

Komu vadí p.Babiš, p.Zeman..? No přece zlodějum, podvodnikum, intrikanum, rádoby podnikatelům,tem co jim hrozí že se přijde na jejich zlodejny a korupce a jen kreten co nemá čisté svědomí, se bude těchto zlodějů viz Kalousek atd zastávat a hledat špínu na poctivé politiky jako je p. Babiš!HLAVNĚ VYDRŽAT A NEVZDÁT TO pane Babiš!!!!Vyházet a zlikvidovat bezduché křiklouny a podrazáky!!!Je jasné že vam závidí vaši moc i majetek a peníze co jste si pílí a poctivostí vypracoval.Normalní člověk vam to přeje.Já vam přeju třeba stamiliardové zisky,hlavně at to nemají zloději jako Kalousek a spol...viz ODS....TOP O9 atdatd.Sobotko jsi nula vždy jsi byl!!Ano bezesporu je Sobotka rakovina na těle ČR a pan Babiš je lék na ekonomiku v ČR. Ať má klidně bilionove zisky, ale pod vedením Babiše se z těch sračček pomalu a jistě dostaneme a hnídy jako rego, zdenekk, informatik, ignotus, socan68, paryzanka_michel a další nuly si to můžou jít klidně hodit!

Kkobes ( 21. února 2017 12:01 )

 Vy se mi tady vsichni libite!!!!Pisete takový hovna a hlavně o tom hovno víte!!!Radsi se nezucastnujte takových diskuzi!!Chtel bych vas videt osobně a popovídat si o tom a mohly byste bejt takhle chytrý!!!Dementi..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání