Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapeček (†2) odešel z domu a zatoulal se k řece: Našli ho utopeného

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lm - 
20. února 2017
07:23

K obrovské tragédii došlo včera kolem poledne ve skotském Perthshire. Dvouletý chlapeček tu odešel z domu a zamířil k nedaleké řece. Po hodině ho bohužel našli utopeného.

Dvouletý chlapeček se ztratil včera zhruba hodinu před polednem. Rodiče okamžitě zalarmovali policii. Krom záchranných složek se do pátrání zapojili i dobrovolníci ze sousedství. Hodinu po vyhlášení pátrání bohužel přišla smutná zpráva.

Chlapeček byl nalezen v řece cca 140 metrů od domu. Z vody ho vytáhli hasiči. Záchranáři se ho ještě snažili oživit, ale bohužel marně. Chlapec se utopil. Podle policie se nejspíš k řece zatoulal sám.

Rodina je tragédii naprosto zdrcená. „Rodina tu žije roky a jsou velmi známí mezi místními. Když jsme slyšeli, že se pohřešuje dítě, všichni ihned přispěchali na pomoc,“ uvedl jeden z rezidentů.

zab_haz ( 20. února 2017 18:04 )

Kdo ví...? Metoda, kdy se zveřejní kontroverzní článek a zakáže diskuze, je (z toho co jsem tu již delší dobu viděl) imho spolehlivým podněcovačem vzteku vůči skupině obyvatel... ;-) Cui bono?? Nástroje informační války, jak nás poznenáhlu učí naše přemoudré a osvícené (kéž nad námi neochvějně bdí tisíce let!) Ministerstvo pravdy, mohou mít nejrůznější podobu

dfghjk ( 20. února 2017 13:59 )

Děkujeme ti blesku za prostor k vyjádření, rodiče a pozůstalí teď jistě s napětím čekají na názory diskutujících. Musím tě taky pochválit za zatržení diskuse k cikánskému plesu a zlatu. Kdopak je zvědavý na názory několika zlolajných xenofobů a závistivců. Děláš to dobře blesku, móc děkujem !!!

pepen ( 20. února 2017 08:53 )

Pokud mám dvouleté dítě-musím ho mít neustále na očích-hlídat-hlídat !!!Chyba rodičů-bohužel!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání