Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubková opustila manžela: Do manželství jim vstoupila exmanželka Zuzana!

Autor: Vera Renovica - 
20. února 2017
11:52

Zdroj blízký rodině Paroubkových nedávno potvrdil, že se Petra (43) od manžela (64) odstěhovala. Zanedlouho by přitom oslavili deset let od svatby... Zatím se podle informací z okolí páru zdá, že by mohlo jít o definitivní rozchod. Je tohle skutečně konec jejich velké lásky?

Jak Blesk informoval zdroj, který si nepřál být jmenován, mezi manželi to skřípalo už poslední půlrok. Paroubkové vadilo, že muž zvažuje návrat do vrcholné politiky. Projevoval se prý také víc a víc jednadvacetiletý věkový rozdíl, který nevykryl ani jeho »sexy mozek«... Navíc se Paroubek začal sbližovat s exmanželkou Zuzanou (59), kterou brali i na rodinné dovolené.

Nechtěl však ani slyšet o manželské poradně, až se Petra rozhodla odejít. Kam? To není jasné. Předminulou neděli například nedoprovodila manžela na premiéru muzikálu Ples upírů, ten tvrdil, že je nemocná.

Situace posledního týdne, kdy měla vypnutý telefon, a co s ní je, netušili ani někteří nejbližší přátelé, připomíná děj thrilleru »Zmizelá«. Podle informátora Blesku je však i se sedmiletou dcerou Margaritou v Praze v pronajatém bytě.

Video  Petra Paroubková: Po mozkové příhodě mám výpadky paměti! Pletu si čísla a dny!  - Markéta Reinischová, Petr Soukup
Video se připravuje ...

Paroubek: V každé rodině je něco

„Vůbec to nebudu komentovat. V každé rodině něco je a uvidíme, jak to dopadne,” řekl k celé věci Blesku Paroubek, kterého po odchodu z politiky živí obchodování s akciemi a poradenství. „Nechci nic potvrzovat ani vyvracet,“ dodal. Na informaci, že má jeho žena vypnutý telefon a s nikým nekomunikuje, pak naštvaně poznamenal: „Tak já už teď taky. Nevolejte mi. Nashle.“

Jen čas tak ukáže, zda jde mezi manželi o krizi dočasnou, či fatální. Informace z jejich okolí však spíše svědčí pro druhou variantu. Což by mohlo být komplikované i z hlediska dělení majetku.

Video  Petra Paroubková exkluzivně: Kvůli mrtvici jsem přišla o druhé dítě!  - Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová
Video se připravuje ...

Řadový dům v pražské Velké Chuchli, kde rodina donedávna žila a kde nyní bydlí Paroubek, je totiž dle katastru napsán jen na Petru. Na Paroubka pak chata ve Vraném nad Vltavou. Manželé mají ještě dům v Řecku.

Ačkoli se Paroubek nechtěl Blesku dále vyjadřovat, v pondělí mu to nedalo a  na svém blogu zveřejnil drsné dopisy, které si s Petrou vyměňovali. ČTĚTE ZDE>>> Z ROZCHODU VINÍ PETŘINY DEPRESE A VELMI DŮRAZNĚ JÍ PŘIPOMÍNÁ, ŽE TO BYL ON, KDO JÍ PŘED DVĚMA LETY DÍKY SVÝM KONTAKTŮM ZACHRÁNIL ŽIVOT. 

majordomus ( 22. února 2017 12:50 )

se divím,že dva inteligenti lezou se špinavým prádlem na veřejnost.čemu se diví ta jakási klárka, matěra od Petry? když odtahovala její dcera manžela a otce od rodiny,tak nekričala, to schvalovala petričke všechno, už ji viděla, div ne, paní prezidentovú na hradě. teď haléká do daleka, jaká je je ta její dcérka, co s ní nemluví, aj vnúčku jej neponuká, chudérka. a to prečo???? a zuzka je drzá, že k nim chodí. proč by nechodila, treba aj spinkať se svým bývalým. udělá to samé, co nejdřív petra. ta se musí pěkně bavit, ta opravdická paní paroubková s morálním právem na paroubka! ti dva totiž k sobě pasují, jak poklička na hrnec!

Lyda ( 20. února 2017 19:20 )

Každý deň bola u nich, a pritom Petru nenávidela, vraj pomoc po chorobe, ale jej vlastnú matku k Petre nepustil Paroubek, veď to je na ďaľšiu mozgovú príhodu

janova ( 20. února 2017 18:27 )

Paní Petra použila kvalitní genetický materiál, teď už ho nepotřebuje, neboť po nemoci více dětí nechce..

Lyda ( 20. února 2017 18:21 )

On ju zničil a ide sa chváliť, že ju zachránil, grc.....Asi sa bojí, až Petra bude hovoriť pravdu o ich manželstve

Lyda ( 20. února 2017 18:19 )

On ju týral asi celý život, sama povedala v rozhovore, že čo povedal a chcel Paroubek, to muselo byť !!!! Nemala žiadne slovo, hovorí sa aj o možnom Fyzickom násilí, z ktorého mohla byť mozgová príhoda, aj o tom môžu byť tie jej tajomstvá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa