Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řezník neunesl rány osudu, ukončil svůj život jateční pistolí

Muž si vzal život kvůli těžkým ranám osudu. Zabil se jateční pistolí.
Muž si vzal život kvůli těžkým ranám osudu. Zabil se jateční pistolí.  (Autor: Reprofoto z parte Pavel Ryšlink/Internet)
Autor: Pavel Ryšlink - 
18. února 2017
05:25

Po jateční pistoli, kterou celý život posílal na onen svět hospodářská zvířata, sáhl řezník Jan V. (†76) z Prostějovska. Milý a v obci velmi oblíbený člověk se zastřelil poté, co mu osud uštědřil několik těžkých ran.

Před několika lety muži zemřela žena a krátce poté přestál těžký infarkt. Před časem pak u něj podle sousedů lékaři zjistili rakovinu s ne příliš dobrými vyhlídkami na léčbu. To byla pro starého muže poslední kapka.

Řezník byl přitom v obci velmi oblíbený. Všem velmi ochotně pomáhal při zabijačkách a byl velmi činorodý. „V poslední době se ale stáhl do sebe a bylo vidět, že se trápí. Bylo těžké ho nějak rozveselit. Že to ale vezme takový konec, to by tady nikoho nenapadlo. S každým v obci to hrozně otřáslo. Byl to strašně fajn člověk a všem bude moc chybět,“ řekl Blesku jeden ze sousedů.

Policie k případu neuvedla žádné bližší podrobnosti. „Můžeme jen potvrdit nález staršího mrtvého muže v obci na Prostějovsku. Nic nenasvědčuje tomu, že by se na jeho smrti podílel někdo cizí,“ sdělila policejní mluvčí Miluše Zajícová.

sensadrak ( 18. února 2017 12:26 )

Podle ČSÚ bylo nejvíce sebevražd v 30. a 70. letech minulého století, tedy v době krize a normalizace. Akorát za komoušú se o tom nesmělo psát.

bibijana ( 18. února 2017 10:31 )

 mrdounberlusconi:

sores ( 18. února 2017 10:24 )

Od r.1989 je nejvíce sebevražd!! To nikdy nebývalo aby si tolik lidí sáhlo na život až když nastal rádoby kapitalismus. Čím dál více lidí volí opět komanče a nedivím se! Ty hnusný už dávno nežijí a ti současný mladý a střední věk nikomu neubližují,ani nepamatují válku. Takže komunisté Furt lepší nežli odporný Kalousek a vejce Sobotka!

clarabella ( 18. února 2017 09:17 )

Co to zase je za článek? Nejakej neznamej dědek z nezname vesnice spáchal sebevraždu. Zajímá to vůbec někoho? Titulek jako hrom o neunesených ranach osudu a nakonec ani zmínka o tom co se teda vlastně stalo tak hroznyho, ze se od práskl.

carlos52 ( 18. února 2017 08:43 )

někdo to dělat musí,aby ses nažral!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání