Smolařka Mahulena Bočanová přiznala, že má vysoké nároky na intelekt člověka. A to může být právě tím problémem, proč si neudrží po boku žádného muže.

Navíc je samoživitelkou postižené dcery Márinky, což ne každý chlap skousne. Mahulena je už dlouhá léta zvyklá žít sama a řídit si věci po svém. Bohužel už je ve věku, kdy si vybírá stejně staré muže, kteří také chtějí mít svůj klid a pohodlí a nehodlají své zvyky a nároky měnit. I to může být dalším stěžejním článkem toho, proč Mahulena nemůže narazit na toho pravého.

Herečka se v roce 2001 provdala za producenta Viktora Mráze. Vdávala se v tajnosti a v šestém měsíci těhotenství. Mají spolu dceru Márinku, která trpí lehkou mozkovou dysfunkcí.

Po osmi letech manželství ale přišla krize a Bočanová s Mrázem se rozvedli. Krátce poté si Mahulena našla o čtrnáct let mladšího milence Jana Vytáčka, kterého zdědila po Šárce Vaňkové. Láska jim ale vydržela pouhý půlrok.

Poté začala herečka randit s o 13 let mladším zahradníkem, hokejistou HC Olymp Jiřím Herdou. Ani tento vztah ale nevydržel ani rok.

Uběhl další rok a Bočanová tentokrát zakotvila v náruči exotického a svalnatého tanečníka z Brazílie Jonese Santon Santany. Ten byl dokonce o 22 let mladší než moderátorka, a proto jejich milenecký poměr také dlouho tajila. Nakonec kápla božskou, ale krátce nato stejně oznámila konec vztahu.

Naposledy se jí podařilo ulovit majitele největšího hodinářství v Evropě Karla Janebu. S ním žila téměř rok. „Bylo nám spolu vždycky fajn a bude, cítili jsme ale víc kamarádství než lásku,“ vysvětlila Mahulena v Top Staru, proč jejich vztah skončil. Tak snad bude mít s dalším partnerem větší štěstí.

Fotogalerie
34 fotografií