Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Miliardář Denny prodává luxusní vilu v Praze-Troji. Chce za ni 400 milionů

Autor: E15, Daniel Novák - 
15. února 2017
12:45

Po prodeji většinového podílu v autobazarech AAA Auto zahájil jejich bývalý šéf Anthony Denny rovněž odchod z tuzemských realit. Trhu předhodil velkou nemovitost v Praze-Troji.

Zakladatel sítě bazarů AAA Auto a australský miliardář Anthony Denny se rozhodl ještě více oslabit svůj byznys v České republice. Podnikatel prodává luxusní vilu v Troji. Tedy v městské části, která patří mezi nejlukrativnější části Prahy. Cena se může vyšplhat až k půl miliardě korun. Prodej zajišťuje realitní kancelář Sotheby’s International Realty. Podobných nabídek je i na pražském trhu minimum.

„Protože v Praze jsme již jen dva měsíce v roce, rozhodli jsme se přesunout do menší rezidence,“ sdělil deníku E15 Denny. První zájemci o prestižní nemovitost s hektarovým pozemkem se mu již hlásí. Za vilu hodlá dostat nejméně patnáct milionů eur (400 milionů korun, pozn. red.).

Dosavadní Dennyho bydlení v Troji představuje dům o pěti patrech, pěti ložnicích, deseti parkovacích místech, saunou, bazénem a fitnessem. To vše je na tisíci metrech čtverečních. Průměrný byt prodávaný v metropoli má sedmdesát metrů čtverečních. 

Celý článek najdete na webu E15

setroseuros ( 15. února 2017 16:37 )

 Vite co je na Slovensku takovychto milionaru a miliardaru?Jak hub po desti. A vsechno z poctive dlooooouholete prace! A ta cena? Kupci se jiste pohrnou!😁

hulimihoukolen ( 15. února 2017 15:10 )

Co to meleš za h*vna?On je australan.

xxxx678 ( 15. února 2017 14:37 )

Ještě se s Honzou54 musíme domluvit, ale asi do toho půjdem. Napůl.

sores ( 15. února 2017 14:07 )

Takhle se žije českým podvodníkům z kterých během krátké doby jsou miliardáři!Každý kdo umí počítat,ví že to nemají jen tak z poctivé práce(viz.kříšťálovej Gross) a spousty jiných českých podvodníků-korupčníků kteří v tom umí chodit!! tací nikdy nevyrazí se 70% čechů co jsou rádi že mají na nájem a jídlo do ulic za lepší život.úroveň! Ti jí mají víc než skvělou!

Zobrazit celou diskusi