S českými animátory a jejich bohatým programem plným sportu, her, tanců, soutěží a dalších tradičních i netradičních aktivit pro děti i dospělé budete mít jistotu, že se o dovolené nebudete nudit a že se v případě potřeby děti zabaví, aniž by k tomu potřebovaly vaši přítomnost.

RŮZNÉ LOKALITY

Kvůli požadavku na animační programy se nemusíte omezovat ve výběru lokality. Například cestovní kancelář Alexandria je letos nabízí v klubových hotelech, které najdete v Bulharsku, Řecku, Turecku a Španělsku, ale navíc i v Centru animačních programů v Primorsku. To je zdarma otevřené všem zákazníkům, kteří do Primorska s CK Alexandria vyrazí.

PRO DĚTI I DOSPĚLÉ

Čeští animátoři připravují pro děti i dospělé pestrou nabídku sportů, zábavy, tanců a scének, ale i soutěžních klání. Vyberete si, ať už vás láká fotbálek, nohejbal či volejbal, chcete si zahrát petangue, zavrtět se v rytmu břišních tanců a vyzkoušet lukostřelbu jako Robin Hood, nebo dáváte přednost aqua aerobiku, zápasu ve vodním pólu, plavání s kosatkou, turnaji v šipkách či snad partičce pokeru. Nic z toho samozřejmě není povinné. Je jen na vás, zda se zapojíte, nebo budete jen přihlížet a povzbuzovat ostatní.

VYBERE SI KAŽDÝ

Nabídka animačních programů

vedených českými animačními týmy:

*
sportovní klání, utkání a turnaje na souši i ve vodě

*
nesportovní aktivity a soutěže o ceny

*
aqua aerobik, fitness, zumba, břišní tance

*
zábavné hry, tematické dny, turnaje, kurzy a kulturní progr amy

*
večerní zábava (scénky, hudební čísla, tance, pohádky, muzikály…)