Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tři měsíce jsem neměl sex, tvrdil Ota S. Míšině kamarádce. Pak školačce rozepnul kalhoty…

Autor: aba - 
15. února 2017
10:58

Michaelu Muzikářovou již přes měsíc hledá celá republika. Od sebevraždy přítele její matky Otakara S. padá většina podezření veřejnosti právě na něj. V minulosti už byl jednou obviněn ze sexuálního obtěžování a ze spisu, který má redakce Blesku k dispozici, vyplouvá na povrch několik šokujících detailů.

Podle spisu měl dívku, kamarádku ztracené Míši, vozit v autě po Ústí a okolí. Naložit ji měl na konci ledna 2016 v podvečer a během jízdy jí nabízel alkohol, peníze za sexuální styk a měl ji i osahávat na intimních místech.

Poté, co mu ale volala kriminálka, dívku vysadil a dojel domů k Evě, matce Míši. Dívka, která se stala obětí jeho návrhů, později vypověděla, že se na internetu vydával za chlapce, se kterým si psala a smluvila schůzku. Dopředu jí prý řekl, že ji vyzvedne Otakar S., kterého dívka znala asi dva roky jako přítele matky své kamarádky Míši. Dívka dále řekla, že jezdili po městě, protože jí Otakar tvrdil, že potřebuje zařídit něco kvůli práci.

Muž se při jízdě rozmluvil a dívka vypověděla, že se bavili o práci, škole, ale prý jí Otakar řekl i to, že už tři měsíce nesouložil se svou přítelkyní. Pak přišla nabídka na placený sex, za který měl nabídnout 2–3 tisíce, a osahávání na intimních partiích, kdy měl dívce rozepnout kalhoty a sahat na ni.

Otakar připouští, že s dívkou byl v autě a mluvil s ní, odmítá ale fakt, že by dívce nabízel alkohol nebo ji osahával. Nenabízel jí prý ani peníze za sex, protože by na to jako invalidní důchodce neměl. Svoje chování vůči dívce vysvětlil tak, že se dozvěděl, že dívka nevychází se svou matkou a tak jí chtěl promluvit do duše, aby se „srovnala“.

Na základě těchto zjištění byla na Otakara S. podána na konci prosince 2016 žaloba. Po ztracené Míše se pátrá od 11. ledna 2017 a Otakarovo tělo našli v jeho bytě na Plzeňsku 30. ledna 2017. Pitva prokázala, že spáchal sebevraždu oběšením.

..krakonos500 ( 17. února 2017 19:49 )

Masáž kedluben lůzy směrem k záložnímu pachateli. U nás nic nového.

martina.k ( 16. února 2017 20:01 )

O starem ucivu, mluvila mluvci pcr!!! Sperma jsem neresila, kde se naslo, ozvala jsem se, az kdyz rekli na kalhotkach... tak co

osol ( 16. února 2017 18:28 )

To bolo cele blud. Ona sa nakoniec nestratila v stredu cestou do skoly! Pes vycmuchal co vycmuchal.

osol ( 16. února 2017 18:25 )

Tam sa z nicoho nic objavilo telo, kde uz predtym hladali! To je tiez zahadny pripad, to telo tam niekto dal! Precitaj si o tom viac.

1_2_3 ( 16. února 2017 12:38 )

Martino, kde bereš jistotu, že měla staré učivo? Z bulváru? To je pak jako s tím spermem, že? 1.nalezení sperma v pokojíku - tomu jsi věřila. 2. nalezení sperma na stropu - tamu jsi taky věřila 3.nalezení sperma na prádle, kdy sperma přelezlo z prádla na prádlo - tomu taky věříš.Já nevěřím všemu co bulvár napíše, ty ano. Probud se ty a nežer všechno co si bulvár vymyslí, přikreslí a spekuluje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání