Jedná se už o druhou řadu tohoto zábavně poučného cyklu, kde soutěží osobnosti v týmu s lidmi »z ulice«. Tu první moderoval Michal Novotný (37).

Změnou moderátora pořad dostal novou krev a spád. Martin si suverénně uzmul prostor a řídí celý pořad jako koňské spřežení. Je vtipný, empatický, nesmírně zábavný, je vidět, že se v pořadu cítí jako ryba ve vodě.

Dokáže si s lidmi popovídat a hlavně utáhne tuto energii skrz celý pořad. Díky tomu si člověk připadá vtažen do pořadu a sdílí ho se soutěžícími.

Kompletní výměna

S druhou řadou přišlo v pořadu Kdo to ví? hned několik změn. Kromě moderátora byli obměněni i soutěžící, respektive kapitáni týmů. Původní dvojici v podání Michala Suchánka (51) a Richarda Genzera (50) nahradila Dana Morávková (45) spolu s Alešem Cibulkou (39).

Jeho partner Michal Jagelka (39) zase nově v pořadu namlouvá komentáře. Dokonce ani role vědce, který vysvětluje jednotlivé experimenty, nezůstala stejná. Původního Bronislava Kotiše (44) vystřídal Tomáš Jeřábek (42) alias zlý bankéř z reklamy.

Fotogalerie
14 fotografií