Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

„Za polskými cenami jeďte do Polska.“ Mládek zuří, náměstek dostal trest

Autor: ČTK, bud - 
14. února 2017
19:52

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek (ČSSD) oznámil, že svému náměstkovi Lubomíru Bokšteflovi udělil důtku za jeho úterní mediální vyjádření o cenách mobilního internetu. Současně odvolal ředitele odboru komunikace ministerstva Romana Proroka za to, že náměstkovi před vystoupením na Aktuálně.cz neposkytl dostatečnou mediální přípravu a podporu.

Bokštefl v rozhovoru uvedl, že pokud lidé chtějí stejně výhodné mobilní tarify jako v Polsku, mají jet do Polska. „Drzá odpověď z mé strany, za kterou se omlouvám: Chcete služby jako v Polsku – odjeďte do Polska,“ uvedl náměstek na webu.

Jeho odpověď okamžitě vyvolala kritiku z řad opozičních i vládních politiků. Za „neuvěřitelně hloupou a úplně v rozporu s politikou vlády“ ji označil i premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD). „Tlačíme na levnější mobilní data,“ dodal Sobotka.

Mládek večer uvedl, že vyjádření jeho náměstka bylo nešťastné. „Beru na sebe odpovědnost za své podřízené a při zjišťování příčin tohoto mediálně nešťastného problému jsem zjistil, že náměstkovi Lubomíru Bokšteflovi ředitel Odboru komunikace a marketingu MPO Roman Prorok neposkytl dostatečnou mediální přípravu a podporu. Rozhodl jsem se proto, že pana Romana Proroka odvolám ke dni 15. 2. 2017 z funkce ředitele Odboru komunikace a marketingu MPO, a panu náměstkovi Lubomíru Bokšteflovi jsem vyslovil důtku za toto prohlášení,“ uvedl ministr.

stacho ( 17. února 2017 16:22 )

Špek s.v.i.n'.s.k.y..

nezadat1 ( 15. února 2017 13:21 )

Zuří ten penis jen proto,že se to dostalo na veřejnost.

govana ( 15. února 2017 09:32 )

Tady je alespoň vidět jak český politik může být blbý a sedí ve vysoké funkci,on nemusí nic ,jen někdy dojít do práce. Na vše má poskoky,nemusí umět se vyjádřit k tématu (což maturant by zvládl),nemusí ani anglicky ,má na to lidi,nemusí ovládat pc,nemusí nic. Jsou to hovada ,nic neumí jen berou ,smutné jak nám to Vašíci zařídili

joudajoudovy ( 15. února 2017 07:34 )

kokta mladoch je vzteky bez sebe neb od operatoru prichazi o prispevek do rodinneho rozpoctu. bez si do starobniho duchodu, ale pokud jsi tak uvedomely budovatel, chop se lopaty a krumpace.

308win ( 14. února 2017 21:26 )

Balkán by si je tak nevykrmil za tu jejich "práci" a hlavně tam by ihned bili doživotně odvolaní

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa