Hned při příchodu vás přivítá paní, která se o záchody stará, a upozorní vás na platný ceník. Pokud nepoužijete kabinku, zaplatíte pět korun, při nutné potřebě čúrat zaplatíte o tři koruny více. 

Následně ukáže prstem, abyste si s sebou narolovali potřebné množství toaletního papíru. A tak vám nezbývá než rychle vymyslet, kolik útržků budete potřebovat na utření. Bude tak potřeba větší, nebo menší? Co když to nevyjde? A tak si pro jistotu narolujete „tři metry“. 

Na záchodech se vydáte do prvního volného. Hned si oddychnete. Záchodové prkénko naprosto v čistotě. Mísa uvnitř také! A tak si následně odložíte kabát na háček společně s kabelkou, vyložíte si prkýnko a usednete. Zároveň si můžete pochvalovat, že nemusíte pozorovat obsah koše díky víku. Což se v Praze na veřejných toaletách jen tak nevidí.

Nakonec spláchnete a vydáte se vstříc umývárně. Ruce si umyjete. Upravíte make-up a ruce vysušíte pod fukarem. Nakonec se rozloučíte s milým pocitem, že tyhle záchody určitě nebyly žádný horor, na který býváte v metru v Praze zvyklí. 

Hodnocení WC v metru Vysočanská je na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší):

Hodnocení: 8

Podívejte se, jak to na toaletách vypadá:

Fotogalerie
17 fotografií