Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pohřeb Jirky (†23) z osudného BMW: Milované auto mu dali i na parte

Autor: aba - 
15. února 2017
05:00

Život Jiřího Š. vyhasl v noci se středy na čtvrtek v jeho milovaném BMW. Na silnici mezi Orlovou a Havířovem vjel do nebezpečné zatáčky ve vysoké rychlosti, pak s vozem vylétl z vozovky a auto se roztříštilo o strom. Tachometr se zastavil na neuvěřitelných 250km/hod a Jirka neměl šanci. Ve čtvrtek mu jeho rodina vystrojí pohřeb.

Parte nahrál jeho bratr na sociální síť Facebook spolu s prosbou o sdílení, aby se o pohřbu dozvěděli všichni a mohli se tak s kamarádem přijít rozloučit. Smutné oznámení, které obsahuje i fotografii Jirky milovaného BMW, má přes pět stovek sdílení.

Pohřeb se uskuteční ve čtvrtek v poledne v obřadní síni v Těrlicku. Pod smutečním oznámením je podepsaná nejen rodina, ale i milovaná přítelkyně Hanička, se kterou byl Jirka tři roky ve šťastném vztahu.

Jirka rychlou jízdu a auta miloval, bohužel se mu jeho láska stala osudnou. K nehodě, která mladého muže stála život, došlo podle policie v noci okolo třetí hodiny ráno. Vrak auta a tělo řidiče našli až v sedm ráno, Jirka však ve zdemolovaném autě neměl šanci na přežití. Podle policie se jedná o obecně nepřehledný úsek, na kterém už od začátku roku vyhasly tři lidské životy. Teď se v okolí objevily výstražné značky, které nabádají ke zpomalení. 

jokol ( 21. února 2017 18:45 )

Jezdím po této silnici už léta cca 1 x týdně. Napsat o čtyřproudové komunikaci s mírnou levotočivou zatáčkou, že je dle policie nepřehledná je blábol! A řešení po této nehodě - vytvořit jednoproudový retardér je neskutečná blbost.

Chudacijste ( 16. února 2017 20:47 )

 Jsem ráda že jsou mezi námi lidé kteří uvažuji než něco vypustí z úst WiggleDavo. Děkuji

Chudacijste ( 16. února 2017 20:31 )

 Přeji vám všem chudákum osamoceným a bez přátel a koníčků opět nudný večer. Nevěřím svým očím že se na cizím neštěstí dovedete takhle bavit,soudit a urážet jeho rodinu. NEJHORŠÍ JE SRÁŽKA S BLBCEM A VÁS JE TU................... Nespočetně!!! Neznali jste tak nesuďte, co napíše blesk je pravda já zapoměla ahááá. Přeji rodině a všem nejbližším upřímnou soustrast. Narozdíl od vás měl Jirka i tři práce aby si mohl dovolit to co vy ne a žádný mamánek nebyl. Pokud má blesk jen trochu charakteru tak tuto diskusi ukončí a přestane se už zajímat o tuto tragédie. Prosím k účtě pozůstalým

Eleanor8666 ( 16. února 2017 20:00 )

Moc hezky napsano....konečně lidský komentář.

WiggleDavo ( 16. února 2017 18:56 )

a k placi taky je, ze stale verite tomu ze by jel 250... Maximalni rychlost tohoto auta je 232km*h^-1 takze...Pravdepodobne ani ridicsky prukaz nemate, protoze takovym vecem se v autoskole dozajista venuji a nejen, ze ZADNY CLOVEK BY NATAHAL AUTO DO OTACEK V CERVENEM pokud by nemel v umyslu preradit na vyssi stupen, navic auto uzavira automaticky vstriky pri techto otackach.. Minimalne teda BMW, coz znamena, ze takova rychlost neni mozna a za dalsi je to pouze mytus, ze tachometr se zastavi tam, kde byl pri jizde... Tak to nikdy nefungovalo a uz ani nebude.. Je videt, jak jsou lide zakerni a jen preji smrt ostatnim ale nikdo se nepozastavi nad fakty, ze tyhle media podobna blesku pouze na tomhle honi sledovanost a nezajima je mysleni lidi. Dalsi pravdou je, ze auta maji 3 deformacni zony pricemz ta posledni je schopna obstat pri rychlosti do max 80km*h^-1 . Pusste si prosim nejake starsi zpravy kde vam ukazou, jak dopada auto pri narazu do stromu pri rychlosti 60km*h^-1. Omlouvam se, ze vam jako fyzik kazim idealy o tom, jak to bylo, ale auto pri narazu zarucene zpomali a pri vyletnuti do vzduchu jaksi jiz kola na vozovce nejsou... Takze i kdyby se tachometr mel zaseknout na posledni zname rychlosti, tak by to bylo proto, ze kola urcity cas nemela treni s vozovkou proto se pri proslapnutem plynu roztoci daleko rychleji, coz si ostatne az budete mit ridicsky prukaz muzete zkusit kuprikladu na ledu, kde je treni opravdu nizke. Kazdopadne je mi lito, ze zemrel mlady clovek, ktery mel za vasen auto, ktere si podotykam splacel ze sveho . At uz se mu v hlave honilo cokoli, at uz jel 50 nebo 80 nebo 150, porad je to skoda. Jsme lidi a kazdy delame chyby.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání