V hlavní roli večera se ocitly dvě legendární královny popu. Zpěvačka Adele a Beyoncé. I když si Adele odnesla více vítězných sošek, osobou, která uchvátila obecenstvo, se stala Beyoncé.

Ta předvedla v průběhu večera své exkluzivní vystoupení. Ostatně, už je to taková tradice, že se svého výstupu vždy chopí ve velkém. Tentokrát dala na odiv své těhotenské bříško. Ve zlatých šatech vypadala úchvatně a na pódiu předvedla sexy pózy, kterým na kráse její bříško vůbec neubíralo. Diváci si také mohli prohlédnout její tělo jenom ve spodním prádle z řetízků.

Na závěr pak zpěvačka oblékla rudé šaty s vyzývavým dekoltem, které nechaly nahlédnout do míst, které si užívá hlavně její manžel Jay-Z. Její vystoupení sklidilo aplaus vestoje a zpěvaččina dcera Blue Ivy se dmula pýchou. 

Nakonec ale přišlo ještě další super číslo. Dojatá Adele, která si odnesla celkově pět ocenění Grammy, oznámila, že si cenu za nejlepší album roku nezaslouží. A místo ní by ho měla obdržet právě Beyoncé. To krásnou zpěvačku velmi dojalo a ukáply i slzy.

Fotogalerie
68 fotografií