Napětí

 Kendra Elliot - Pohřbení

Školní autobus, ve kterém je i Chris Jacobs, je unesen. Přežije pouze Chris. Je však vyhublý, zmrzačený a bez vzpomínek. O osmnáct let později je nalezen masový hrob s Chrisovými spolužáky. Chybí zde však tělo bratra reportéra Brodyho. Ten se pouští společně s Chrisovou sestrou po stopách hrůzné události. V patách ale mají vraha.

 Cena: 299 Kč

Pohřbení
Autor: ara, scom

Román

Jana Benková - Čistá láska

Líza provozuje se svou sestrou zděděnou kavárnu. Dostávají se však do finanční tísně a Líza je nucena přijmout další zaměstnání. Zde se až po uši zamiluje do svého záletnického šéfa, kvůli kterému odpálkuje nápadníka ze sousedství Patrika.

Cena: 249 Kč

Čistá láska
Autor: ara, scom

Thriller

Howard Linskey - Cesta beze jména

Na severovýchodě Anglie někdo unáší a vraždí mladé dívky. Detektiv konstábl Ian Bradshaw se snaží zapeklitý případ rozlousknout a napravit si tím svou pošramocenou pověst. To však ještě neví, že mu pátrání změní celý život. A nejen jemu, protože se do pátrání nechtěně zapojí i bulvární novinář a mladá reportérka. Společně je čeká odhalení letité vraždy a důkladně skrytých tajemství...

Cena: 349 Kč

Cesta beze jména
Autor: ara, scom

Detektivka

Heine Bakkeid - Až mi zítra budeš chybět

Bývalý elitní policejní důstojník Thorkild Aske má za sebou temnou minulost. V jednom okamžiku přišel takřka o vše. Skončil ve vězení, ze kterého je nyní propuštěn, ale stále vzpomíná na svůj minulý život. Poté co jej požádají o pomoc lidé, kteří by ho měli nenávidět, vydává se Thorkild na opuštěný ostrov s majákem pátrat po jejich ztraceném synovi.

Cena 299 Kč

Až mi zítra budeš chybět
Autor: ara, scom

Historická krimi

Vlastimil Vondruška - Dobronínské morytáty

Jiří Adam z Dobronína se vydává na svůj statek na Vysočině společně se svými pomocníky bakalářem Petrem a jeho ženou Rozárkou. Hned po příjezdu jej vyhledá jeho bývalá kojná s naléhavou prosbou. Ztratil se její vnuk a naléhá na Jiřího Adama, aby jí ho nalezl. Jeho mrtvé tělo se najde v opuštěném mlýně, ale jednou smrtí to rozhodně nekončí...

Cena: 279 Kč

Dobronínské morytáty
Autor: ara, scom

Zdraví

Juliette Gogginová, Abi Rightonová - Krása z přírody

Kniha nabízí více než třicet receptů na výrobu různorodé domácí kosmetiky, jejíž výrobu zvládne každý, kdo umí jen trošku vařit. Čtenáři zde naleznou postupy a návody na odličovací přípravky, tonika, nebo krémy na vysušené ruce.

Cena: 449 Kč

Krása z přírody
Autor: ara, scom

Pro děti

Odvážná Vaiana – Legenda o konci světa

Kdysi, před třemi tisíci lety se ti nejlepší námořníci z celého světa plavili širým Tichým oceánem a objevovali ostrovy Oceánie. Pak ale přichází rána. Polobůh Maui ukradne srdce Te Fiti a na celý kraj padá prokletí. Vaiana, mladá dcera náčelníka ostrova Motunui, sní o tom, že se stane mořeplavkyní a vydává se za svým snem na dobrodružnou cestu.

Cena: 249 Kč

Odvážná Vaiana – Legenda o konci světa
Autor: ara, scom

 

Historie

Kydd - Autor: Julian Stockwin

Právě se rozhořely napoleonské války a mladého parukáře z Guldfordu unesli verbíři, aby se stal členem posádky válečné lodi Duke William. Musí se rychle seznámit s drsnou realitou námořnického života a vyrovnat s ještě drsnějšími zkušenostmi z boje na moři. Přesto i v tomto násilnickém prostředí najde přítele… První kniha celosvětově úspěšné historické série.

Cena: 289 Kč

Kydd
Autor: archiv


Fotogalerie
9 fotografií