Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jirku (†23) pohřbilo milované auto: Žádný dopis nám nenechal, vyvrací matka sebevraždu

Autor: kaj - 
11. února 2017
12:17

Rodiče Jiřího Š. (†23) z Dolní Lutyně truchlí. Domu se jim syn už nikdy nevrátí. Chybět bude rovněž přítelkyni Haně G. Z Havířova v noci na čtvrtek domů nedojel. Havaroval a nepřežil.

Maminka mluvila se synem jen pár hodin před jeho smrtí. „Bylo tři čtvrtě na sedm večer. Měl klidný hlas, nebyl v něm ani nejmenší náznak rozrušení. Během pár hodin by se v něm těžko odehrálo něco takového, aby si sáhl na život,“ řekla Blesku.

Jiří chtěl žít. Proč by jinak s přítelkyní Haničkou vybíral šaty na ples, jehož se měli účastnit v pátek v Havířově. O víkendu plánovali vyjet na hory. „Chodili spolu. Denně si psali zprávy, naposledy mu psala, že ho miluje,“ uvedla máma.

Rozhodně popřela spekulace, které se objevily na internetu, že po sobě Jirka nechal dopis na rozloučenou. To je naprostý nesmysl. Žádný neexistuje,“ řekla.

Smrt Jiří našel ve svém luxusním voze BMW 135i, s nímž vyjel ze silnice, porazil sloup a zahynul po nárazu do stromoví. V tu chvíli tachometr ukazoval 250 kilometrů v hodině. „To auto byla jeho láska. Měl ho na splátky,“ přidává otec Jiřího.

O příčinách tragické nehody se dá jen spekulovat. Rozhodující je, co řeknou odborníci na dopravu a soudní pitva. „Musíme se s jeho smrtí vypořádat. Pořád tomu nevěříme. Zlých lidí, kteří Jirku špiní, mi může být jen líto,“ dodává zdrcená matka.

Na stejném silničním úseku v Lazecké ulici vyhasly od začátku ledna již životy tří lidí. V nedaleké Ostravské ulici zahynul při nehodě čtvrtý člověk.

dzarda ( 12. února 2017 06:53 )

To že je to bavorák neznamená že je 100% dokonalé auto,řekl jsem třeba tech.závada,třeba ne,pak mmusím dát za pravdu ostatnímm.Život mu to nevrátí.

duchodcel ( 12. února 2017 00:19 )

co to je za titulek auto ho nezabilo auto se bez lidského přičinění samo nerozjede a samo si plyn nepřidá

pacifista ( 11. února 2017 21:28 )

a vy se naučte pravopis a psát !

pacifista ( 11. února 2017 21:25 )

andělé strážní všech lidí, které tento šílenec mohl pozabíjet, zřejmě zabránili jeho andělu strážnému ho ochraňovat ... a udělali dobře ... co byste vy, kteří se jeho chování zastáváte, říkali ve chvíli, kdyby Vám takový člověk zabil autem vaše dítě, nebo prostě někoho blízkého ? Také byste nad tím mávli rukou ?

majka60 ( 11. února 2017 19:15 )

Šukínku, proč nechodíš na tu naši diskusi? Já mám zaracha, takže by jsi mě měl nahradit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání