Martin Donutil prozradil, že má s otcem Miroslavem Donutilem hodně společného, ale v některých věcech se dost liší. „Myslím, že jsem mnohem větší introvert,“ řekl pro Magazín DNES s tím, že se nesnaží získat vždy pozornost za každou cenu.

To však není jediné, čím se ti dva liší. „Táta má neuvěřitelný pracovní zápal, kolikrát tomu až nerozumím. Přijedeme domů a zatímco já jdu do hospody nebo si jdu zahrát na počítači, táta čte scénáře. Připravuje se na další den na zkoušku, učí se texty. Tohle bych měl hrozně rád po něm a nemám,“ prozradil.

Společné mají naopak to, že jsou oba velcí nerváci. V některých situacích se tak chovají dost razantně. „Většinu věcí se snažíme vyřešit na sílu. Tím nemyslím, že bychom šli proti někomu pěstí, ale když nám něco nejde a mělo by to jít ohnout nebo otevřít, tak to zkusíme větší silou. Většinou to nedopadne dobře, ale stejně se z toho málokdo z nás poučí,“ vysvětlil.

Martin přiznal i to, že slavné příjmení není vždy k prospěchu. „Tak jako jsou lidé, kteří mají tátu rádi, a proto mají automaticky rádi mě, aniž bych si jejich přízeň jakkoliv zasloužil, platí to i opačně – jsou tací, kteří tátu rádi nemají a projektují si to i na mě. To se děje dnes a denně a to mě taky naučilo, že dokud nemusím, tak se dodnes příjmením nepředstavuju,“ dodal.

Fotogalerie
26 fotografií