Za vykonání potřeby, pokud tedy seberete odvahu a po našem článku záchody navštívíte, zaplatíte "pouhých" pět korun. Na první nepříjemnost narazíte ihned po zaplacení částky, která je srovnatelná s ostatními záchodky v pražském metru.

Ulička hanby

Toaletní papír si musíte nabrat už u vchodu. Což vám nastoluje nepříjemnou situaci, kdy si musíte odhadnout množství papíru, který budete potřebovat. Další podstatnou nepříjemností je hygiena. Některé záchody jsou čisté, ovšem najdete tady i neumytá prkýnka, na která byste si nejraději nesedli!

Po vybrání dostatečně čisté toalety si oddychnete, že na dveřích nechybí zámek v podobě petlice, se kterou se manipuluje poněkud ztěžka. Uvítáte i věšák. Protože představa, že byste si měli věšet kabát na kliku a pak ho museli sbírat ze země, je děsivá.

Pokud jste zvyklé vzhlížet se v zrcadle, zatímco si myjete ruce, toho se tady nedočkáte. Je tady pouze jedno podlouhlé zrcadlo vedle umyvadla, na které můžete stát i frontu, pokud se na záchodě setkáte s více lidmi.

Ruce si poté můžete osušit pod fukarem, což vás po strastiplném zážitku nakonec mile překvapí. Přece jen jsou záchody v takovém šíleném stavu, že byste očekávali, že si budete muset mokré ruce utřít do kabátu.

Hodnocení WC v metru ve stanici Palmovka je na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší):

Hodnocení: 3

Fotogalerie
17 fotografií