Před Evou Čerešňákovou a Martinem Ditmarem vedla Českou Miss Marcela Krplová. Tu však dvojice vyšoupla z jejího místa, ale také vůbec netušila, že místo značky kupuje jenom agenturu. 

Majitelem značky je podle Expres.cz firma ZEEM store s.r.o. Její hlavní tváří byl Michal Škvára, který je s Krplovou údajně v blízkém rodinném vztahu. Je to prý její bratr. Ten však celou společnost i značku Česká Miss prý prodal. To Expresu potvrdila i Krplová.

„Ano, slyšela jsem to. Je to pravda,“ řekla. „Od stejné advokátní kanceláře, se kterou uzavřel kontrakt můj bratr, jsem dostala i já nabídku na svůj podíl. Zvažuji, že obchod uzavřu. Jsem jednáním pana Ditmara velmi zklamaná a nechci s ním být spojovaná. Sice se mi prodejem mé investice nevrátí, ale aspoň uzavřu jednu kapitolu,“ vysvětlila Krplová, která chce za Českou Miss udělat dlouhou tlustou čáru.

Novým majitelem je prý neznámý podnikatel ze Srbska, jehož plány s Českou Miss nejsou zatím známé. Jisté ale je, že se situace pro Čerešňákovou s Ditmarem pořádně zkomplikovala.

Fotogalerie
12 fotografií