Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blahoslav (84) vyhrál 10 tisíc! Peníze padnou na diamantovou svatbu

Autor: Jan Doležal - 
7. února 2017
05:45

Pořád se sypou peníze v superhře Blesku Trhák! Dalším šťastným, kdo »trhl« a vyhrál, je Blahoslav Havránek (84) z Hudlic na Berounsku. Za výhru pořídí velikou oslavu své diamantové svatby.

Havránkovi kupují Blesk tak třikrát čtyřikrát do týdne. „Určitě ale v pátek, protože tam vychází magazín s televizním programem, jinak příležitostně při nějakém nákupu, když jdeme do obchodu,“ vypočítal Blahoslav, který podle svých slov deset let sází sportku, a když občas chytí čtvrtou pátou, tak je to prý zázrak.

V sobotu ráno zase koupil Blesk, odtrhl pásek na titulní straně a poslal esemeskou kód na číslo podle návodu. „Pak nám zavolali a řekli, že jsem výherce. Zprvu jsem myslel, že si někdo dělá legraci, protože ten hovor mě dost zaskočil. Mám spoustu přátel, kteří by toho byli schopni (smích),“ popisoval výherce a dodal: „Nevěřil jsem tomu. Až teď, když jste za mnou přijeli, tak tomu teprve věřím na sto procent.“

Muž, který většinu života pracoval jako technik v královodvorských železárnách a pak ve výzkumáku v Karlštejně, žije už šedesát let ve spokojeném manželství s milovanou Marií (79).

„Výhra nám přijde opravdu vhod. Nakoupíme květiny, které každoročně sázíme kolem domu, protože nám dělají radost, a zbytek si necháme na oslavu diamantové svatby, kterou budeme mít v půlce srpna,“ tvrdí manželé, kteří za svůj život vychovali dvě děti a nyní se těší ze čtyř vnoučat a dvou pravnoučat.

Blahoslav díky Trháku vyhrál 10 tisíc! Peníze padnou na diamantovou svatbu. Blahoslav díky Trháku vyhrál 10 tisíc! Peníze padnou na diamantovou svatbu. | Jan Doležal

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi