Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Peníze za sex, alkohol, falešný Facebook: Ota S. zneužíval moji dceru, tvrdí matka

Autor: dce - 
6. února 2017
13:08

Týden od smrti Otakara S. vyplouvají na povrch stále méně uvěřitelné skutečnosti o jeho osobě. Podle všeho měl obtěžovat několik nezletilých dívek, kvůli čemuž ho vyšetřovala i policie. Ve spojitosti se zmizením Míši Muzikářové absolvoval několik výslechů včetně detektoru lži, který pro něj nedopadl dobře... Matka jedné z jeho obětí popsala, jakou hrůzou si musela projít, když měl Ota ve spárech její dceru.

Ve středu to budou čtyři týdny, co se pohřešuje dvanáctiletá Míša Muzikářová z Ústí nad Labem. Širokou veřejnost děsí propojení tohoto případu s Otakarem S. expřítelem Míšiny matky, který minulý víkend spáchal sebevraždu ve svém bytě v Čeminách na Plzeňsku. Policie se na jeho osobu ovšem zaměřila ještě před jeho smrtí. Ota S. byl totiž několikrát nařčen ze zneužívání dětí!

Jednou z nich byla i Míšina kamarádka, která u její rodiny občas přespávala. Matka dívenky popsala, že si Ota založil falešný profil na facebooku, kde se vydával za třináctiletého či čtrnáctiletého chlapce a dívenku přinutil přidat si právě Otu do přátel.

"Chtěla se s chlapcem sejít, ale v té době ještě nemohla sama nikam cestovat. Ota dceři nabídl odvoz," řekla podle serveru TN.cz. "V ten den odešla dcera za Míšou už v 6 hodin večer, řekla, že se nudí. V 8 jsem šla venčit psa a zazvonila u nich, abych dceru zkontrolovala. Míša mi ale řekla, že tam ještě není," dodala.

V tu chvíli holčička jezdila s Otou v autě po městě, vyjel ale i mimo Ústí. Vyděšená matka volala rovnou na policii, která Otu kontaktovala právě ve chvíli, kdy dívenku údajně osahával. "Osahával ji, nabídl dceři dva tisíce za sex, pak tři tisíce. Vše odmítla! Snažil se ji opít, ale dcera alkohol odmítla," popsala.

Dívenku pak vysadil v Ústí. Před policií tvrdil, že je nevinný, ale policie měla důkazy v podobě zpráv. "Vyšetřovali dceru, aby neobvinili nevinného. Nevím, jestli byl Otakar na detektoru lži, ale dcera tam byla," prozradila matka.

Míšina matka Eva údajně o všem věděla, ale i ona tvrdila, že je Ota nevinný. Proto se s ním nerozešla. "Myslím, že Otakar v té době Míšu sexuálně neobtěžoval. Dceři a její kamarádce se Míša svěřila o zneužívání až nedávno. Dcerka vše nahlásila na policii," doplnila žena.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

vendulka1234 ( 6. února 2017 20:45 )

A PAK SE PROBUDILA A MĚLA RUKU V NOČNÍKU) VEMTE SI PRÁŠKY A MŮŽETE KLIDNĚ CHRNĚT

martina.k ( 6. února 2017 20:09 )

Bezte vedle, novy clanek

apple ( 6. února 2017 19:47 )

Kdyby aspon nemlela hov...

martina.k ( 6. února 2017 19:28 )

Umi jenom napadat.....skoda slov a casu

dingous ( 6. února 2017 19:26 )

řídila i komunistická poslankyně , která neměla obě ruce /byly useknuté v zápěstí/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání