Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zvrat ve vyšetřování případu Míši (12): Otakar S. (†38) neprošel detektorem lži

Autor: aba - 
5. února 2017
16:20

Případ ztracené Míši Muzikářové obklopuje stále velké množství otazníků. Po sebevraždě Otakara S., přítele matky malé Míši, jich jenom přibylo. Policisté stále zarytě mlčí, ale televizi Nova se podařilo získat nové a převratné informace.

Otakar S. se zabil minulou sobotu ve svém pronajatém bytě na Plzeňsku. Jeho tělo se ale našlo až v pondělí a nařízená soudní pitva potvrdila, že skutečně spáchal sebevraždu. Navíc vyšlo najevo, že se o to pokusil už jednou, několik dní po zmizení Míši.

Mrtvého muže spojuje s celým případem stále více a více vodítek. Podle informací, které přinesly Lidové noviny, na něj bylo ještě před zmizením Míši podáno trestní oznámení za obtěžování a nabádání k sexuálnímu styku. Takto měl Otakar sexuálně zaútočit na jednu z Míšiných kamarádek, která ji často navštěvovala, a tak Otakara znala. Měl ji naložit do auta a s láhví vodky vozit po okolí. Za styk ji měl nabídnout i peníze, ale dívka odmítla.

Lidové noviny zároveň přišly s informací, že policie našla v dívčině pokoji stopy DNA, konkrétně sperma. O tom, čí by mohlo být, ale odmítla spekulovat a k celému případu se odmítá vyjadřovat. I přes to se ale TV Nova podařilo zjistit několik nových informací.

Během vyšetřování policie vyslýchala rodinu a přátele a některé z nich posadila i na detektor lži. Jedním z vybraných byl i Otakar S., který prý ale z odpovědí a celého testu neměl vůbec dobrý pocit. Teď podle televize vyšlo najevo, že na detektoru Otakar nedokázal zodpovědět klíčové otázky, jako kde byl a co tam dělal ve chvíli, kdy Míša zmizela.

Podle dalších informací televize prováděla policie několik dní od dívčina zmizení zátah nedaleko německých hranic. Dá se tedy vydedukovat, že právě tam je zavedly stopy. Mezi nimi byl údajně i Otakarův telefon. Dále se policii podařilo zjistit, že mu osudný den trvala cesta z Plzně do Ústí mnohem déle, než obvykle. Kde tedy byl?

Policisté se zatčením Otakara vyčkávali. Prý hlavně proto, že si mysleli, že je muž k dívce časem dovede. To se ale nestalo a Otakar pár dní po absolvování výslechu na detektoru spáchal sebevraždu.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

martina.k ( 6. února 2017 11:44 )

A ze mama lze a nalez v jejim pokoji a matku, ktera se nehrouti ze ztraceni ditete, ale z jeho smrti

ZoufalecTop09 ( 6. února 2017 11:38 )

taky bych ji ojel

sportak ( 6. února 2017 10:44 )

Asi jo, škoda že ze o den dřív oběsil, než ho sebrali. Pokud to byl on, vybalil by doznání.

apple ( 6. února 2017 10:38 )

Zajem lichotil hlavne jeji matce, proto nahle ohluchla a oslepla k tomu, co mela pred ocima.

sportak ( 6. února 2017 10:37 )

Zpět, jde o tu 13 ku. Ještě spím . Ta ale nasedla s tím, že je to onen známý a odveze ji za falešným profilem puberťáka, ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání