Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Skupina cizinců zkopala mladíka: Po zadržení se pustili do policejní cely

Autor: bop - 
5. února 2017
22:18

V sobotu kolem páté odpoledne došlo v Plzni k drsnému střetu mezi několika muži. Skupina cizinců brutálně zkopala cizího mladíka. Jejich agresivita nepolevila ani při zásahu policie a nakonec po zadržení zdemolovali celu.

Co vytočilo skupinu mužů až k nepříčetnosti není známé. K útoku došlo před ubytovnou v Bendově ulici. „Ten napadený stál venku a pískal na někoho v okně, oni vyšli a asi se jim nelíbilo to pískání, tak se na něj vrhli, zbili ho a kopali do něj. Já ho pak odtáhl naproti ulice, aby mu ještě více nedali,“ uvedl policii jeden z ubytovaných a doplnil, že mezi útočníky byli Poláci.

K bitce dorazilo hned několik jednotek policie, agresivita ale neustávala ani vůči nim. Na místo museli být přivoláni také záchranáři. Napadený a jeden z ústočníků skončili v nemocnici.

„Co se na místě přesně stalo stále ještě zjišťujeme, předběžně mohu zatím uvést, že napadený měl být šestadvacetiletý muž a podezřelí jsou zatím dva další muži, jeden ve věku pětadvacet a druhý dvacetiletý. Policisté museli proti útočníkům použít donucovací prostředky a pak jim přiložit pouta,“ uvedla mluvčí policie.

Klid ale nenastal ani po převezení na obvodní oddělení. Jeden z agresorů se opět rozběsnil a zdemoloval vybavení cely. Policisté ho museli znovu zpacifikovat donucovacími prostředky.

joun ( 6. února 2017 11:50 )

Jó, ubytovny! V Praze na Jižním Městě ja také jedna taková se jménam Sandra. Kdysi to byla příjemná a slušně vybavená ubytovna, ale teď posledních několik let je to dům hrůzy, plný zahraničních otroků v nadnárodních firmách/kostkách/ kolem. Budova zdevastovaná, chování bydlících na úrovni zvířat a i těm bych se musel omluvit, protože tahle sebranka bez alkoholu nedá ani ránu. Dům vlastní MČ, potažmo stát a nedělá s tím nic. Penízky jsou holt penízky a nad ně už neexistuje nic. Proč ale wasted/vejstí naše, toť otázka. Úřad se rozhodl, že začne budovu rekonstruovat. To už může rovnou peníze daňových poplatníků hodit do kanálu, protože co zrekonstruuje, tito zahraniční dělníci to hned zničí, tak jako zničili celou budovu, dnes k nepoužití. Takže ubytování se poskytuje kdekomu ze zahraničí/Poláci, Bulhaři, Rumuni../, ale pro české mladé lidi a případně seniory se nedělá nic. Kolem budovy se už po setměmní ani nedá jít a kdysi to bylo tak bezpečné místo.

bizon_pepa ( 6. února 2017 11:22 )

Kdo?

salto ( 6. února 2017 09:20 )

parma49_CZ ( 6. února 2017 09:16 )

Zavřít, zaplatit škody a vyhostit

diskutujici ( 6. února 2017 08:10 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání