Návrat se vším všudy. Televize Barrandov loni po odchodu moderátora vyhodila dekorace do kontejneru, takže jak soutěžící, tak diváci jsou v novém studiu.

Na první natáčení po odchodu z Kurňa… si Pavel pozval samé legendy. Mezi nimi Věru Špinarovou (65), která si přivedla vnučku Johanku (13), dceru svého syna muzikanta Adama (43).

Dívka se potatila, miluje muziku a prý krásně zpívá. „Ona přede mnou nezpívá!“ postěžovala si Špinarová. „Bojí se mého názoru…“ vysvětlila zpěvačka. Zato když jde Johanka na koncert babičky, počítá jí chyby.

Pavel Zedníček, mezi herci léta přezdívaný zásadně Čmaňa, se na natáčení na barrandovský kopec vrátil v plné formě. Měsíc na Floridě a svatba s přítelkyní Hankou (53) zřejmě udělaly své.

„Kurňa, cítím se nyní na nejméně sto dalších dílů,“ směje se Zedníček. Pořad opustil, protože měl za to, že se má v nejlepším přestat. Ale smutní diváci si oblíbeného moderátora vyžádali zpět. Už se proto chystá i 100. jubilejní díl, v němž se objeví Jiřina Bohdalová, Simona Stašová, Alena Mihulová, Zuzana Kronerová, Martin Dejdar a Zdeněk Zelenka.

 

Fotogalerie
23 fotografií